TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Emir želi kazniti Nihan jer smatra da ga je izdala (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Jaimeu pozli. Odlazi Almudeni, ali sin ih vidi i predbaci mu. Jaime je prisiljen reći istinu. Nuria shvati da više ništa neće moći s rukama. Tobías je udaljava od sebe. Julieta je ljubomorna na Murate jer Adriana živi kod njih. Leonel prezire i ismijava Nuriju.

Voli me zauvijek (Jaime)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

 

Ozlem se ispričava Topraku i Feride. Songul se posvađa sa Selin jer ugnjetava njezina oca. Mesude izbacuje Kemala iz kuće. Banu je u depresiji i zatraži pomoć od Kader. Kader će počiniti najveću pogrešku u životu jer ne želi povjerovati svojoj majci.

Anđeli

NOVA TV, 20.15, DRAMSKA SERIJA, Čista ljubav

 

Dok se liječnici bore za Mašin život, Edita skupi snagu i dolazi u bolnicu posjetiti Mašu. No, Branka ju napadne i u bijesu joj otkriva da zna za njenu upletenost u brak njenih i Tominih roditelja. Potresena Edita odlazi na grob svog supruga, ali i Damirov, te se prisjeća ljubavne veze s njim. Branka bdije uz Mašu koja se i dalje ne budi, a Tomo odlazi kući po Mašine stvari. Putem sretne Sonju, kojoj kaže da je dobio otkaz, uvjeren da je ona glavni krivac za to. Sonja dolazi kod u Štefa zahtijevajući da vrati Tomi posao. Štef zove Ranka i obavještava ga o Sonjinom dolasku. Ljutiti Ranko nalaže Rusu da učini Tominu kuću nepogodnom za život. I dok Rus provaljuje u Tominu kuću, Sonja i Ranko se posvađaju – opet zbog Tome. Tomo pak dolazi kući, ni ne sluteći da mu je iza leđa Rus.

Čista ljubav (Tomo i Sonja)

NOVA TV, 21.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Kemal obavještava policiju o ubojstvu kojemu su svi svjedočili. Policija započinje istragu. Emir je iznimno samouvjeren da može onemogućiti istragu policije. Međutim, muče ga dva pitanja: prvo, tko mu je brat, a drugo, što su Kemal i Nihan radili zajedno. Nihan pokušava Emiru objasniti da je Kemal bio ondje mimo njezine volje. Emir ipak sprema tešku kaznu za Nihan misleći da je iznevjerila njihov dogovor.

Bit ćeš moja

 

 

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr