TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Emir objavljuje rat Kemalu. Postaje opasan za sve iz svoje okoline (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Valentina se vraća u školu nakon proživljene tragedije. Kolegice joj se smiju i uvrijede je. Govore joj da je ubojičina nećakinja. Napokon dolazi do pravde. Julietu kazne na 20 godina zatvora zbog ubojstva Adriána Olmeda i Pauline Murat. Tijekom istrage o tome tko je pucao u Alfonsa otkriju da je morao postojati još jedan ubojica. Pod Nurijinim utjecajem Gonzalo odlučuje odvesti unuku u inozemstvo. Sa suzama u očima rastaju se Mau i Valentina. Valentina počne mrziti djeda jer ju je razdvojio od njega.

Voli me zauvijek (Raquel)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

 

Sadulah je cijelo vrijeme u Songulinoj blizini jer želi da mu oprosti. Tako upoznaje i Kemala. Kemal se jedino brine zbog toga što bi mogla učiniti Nazan. Defne se vratila kući iz zatvora, no nije dobro prihvaćena u društvu. Feride stiže neočekivana gošća.

Anđeli (Feride)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Nakon noći provedene s Nihan, Kemalove sumnje u vezi s njom i Emirom još mu se više potvrđuju. Emir će im, pak, naplatiti to što su se našli daleko od pogleda. Otvoreno objavljuje rat Kemalu. Jedini mu je cilj nepovratno ukloniti Kemala iz njihovih života. Upustit će se u veliku igru da to ostvari. Salih sumnja da je Emir zapalio brod. Podijeli svoje sumnje s Nihan. Misleći da je Emir pomogao Ozanu, odlazi u tvrtku suočiti se s njim. Kad stigne u tvrtku, otkrije zamku koja je postavljena Kemalu. Kemalovo i Emirovo suočavanje odškrinulo je vrata novog razdoblja. Emir će postati još neobuzdaniji i opasniji za sve oko sebe.

Bit ćeš moja (Nihan i Kemal)

 

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr