TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Emir koristi Deniz u suočavanju s Nihan i Kemalom (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Valentina se suoči s Julietom i kaže joj da ne može s Adrianom u Španjolsku jer je ubila bivšu upraviteljicu zatvora Silviju. Julieta bježi i skriva se u hotelu. Jaime i Almudena dolaze u bolnicu. Njegova supruga Gisela ih je pratila misleći da je muž vara, a onda joj Jaime i Fabricio odaju da Jaime boluje od raka i da mu Almudena samo pomaže jer on nije htio da Gisela pati. Osvaldo izlazi na slobodu i miri se s Gonzalom. Valentina uvjeri svoju polusestru Adrianu da je njihova teta ubojica htjela manipulirati njome. Tobías je radostan što je Adriana dobro. Gonzalovi prijatelji kažu Valentini da nije smjela onako riskirati pred Julietom. Mauricio i Alexis zovu hitnu kako bi odvezla Carolinu u bolnicu jer joj boca s kisikom nije bila puna. René osjeća krivnju jer nije htio da se to njoj dogodi, nego Mauriciju. Alan i Almudena si priznaju da se vole. Mónica kaže Maite da je Osvaldo na slobodi. Osvaldo i Angélica si priznaju da se vole. Carolina je trudna, a njezina majka Ileana kaže Gonzalu da René ne želi priznati dijete. Valentina razmišlja da Mauriciju izjavi ljubav.

Voli me zauvijek (Valentina)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

 

Meral je presretna zbog Mertova poziva za izlazak, no ubrzo će shvatiti kako uopće ne poznaje Merta. Djevojke smišljaju plan kako bi se otarasili Kemalova ugnjetavanja. Sve se zakomplicira kad Zehra doznaje što se događa.

Anđeli

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Kad Kemal pred sobom ugleda Nihan čim je zakoračio u slobodu, navlači na sebe oklop koji naziva “osveta”. Ne znajući za jedinu istinu koja će probiti taj oklop, za svoju kćer Deniz, svaka strijela koju ispali zabit će se u njega. Nihan je, unatoč svemu, svjesna da je Kemal jedina osoba koja će moći stati pred Emira i spasiti njezinu kćer. Bez obzira na to koliko rat među njima bio žestok, Emir je svjestan da se Kemal i Nihan isprepleću i kad su neprijatelji i kad su odvojeni. Zato započinje pomno osmišljenu igru preko Deniz kako bi Nihan uhvatio bespomoćnu. Nihan će se na svakom koraku boriti i protiv vlastitih osjećaja i protiv moći prezimena Kozdžuoglu.

Bit ćeš moja (Emir i Nihan)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr