TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Elif pristaje biti surogat-majka te se useli u vilu Jorukhanovih (Sudbina)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Ana otvori oči i pokušava izgovoriti kćerino ime: Júlia. Lúcio se iznenadi kada shvati da Ana reagira na testove. Rodrigo iznenadi Manuelu kartama za Pariz. Lúcio razgovara s Evom o Aninom laganom oporavku i zamoli je da obavijesti obitelj o tome. Eva nikome ništa ne želi reći. Lúcio kaže Celini da mu je čudno da nitko od obitelji ne posjećuje Anu otkad se probudila iz kome, a Celina odgovori da Eva nije nikome javila tu vijest. Lúcio se sastane s Manuelom izvan bolnice i kaže joj da se Ana probudila. Iná i Manuela se raduju zbog te vijesti, ali Manuela se zabrine što će reći sestri o svemu što se dogodilo tijekom njezine kome. Ana odlazi na fizioterapiju. Júlia kaže Inái da je Manuela rastresena. Manuela kaže baki da ne zna kako bi Ani rekla istinu. Ana pokušava izgovoriti Manuelino ime.

Život teče dalje (Rodrigo i Manuela)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Ines želi pomoći Srđanu iako on tvrdi da se osjeća dobro. No, ubrzo ga razljuti Milin telefonski poziv. Saru je pogodio Milivojev odlazak, a Jakov je pokušava utješiti, pa je pritom pozove na kockarsku večer. Nives je razočarana nakon što je vidjela Ivana i Suzanu zajedno i želi saznati što se točno događa. Ivan ju uspije uvjeriti kako Suzanu poznaje iz školskih dana i da se našao s njom kako bi je utješio zbog obiteljske tragedije. Kako bi se iskupio, odvede Nives na ples gdje se poljube. Za to vrijeme Ines se nalazi s Jelenom kojoj je žao što Ante odrasta bez oca i što ih Marko ne posjećuje, a Stipe čestita Jakovu na uspjehu.

Ruža vjetrova (Marko i Ines)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Ejlul mora izbaviti Mesude iz pritvora da bi spasila svoju sestru. Prisiljena je birati između Serkana i nje, no Mesude to neće znati cijeniti. Kader pristaje dati koštanu srž da bi pomogla bolesnoj Derin. Banu nije svjesna da njezin suprug zna da mu je lagala o Kader. Sprema joj se neugodno iznenađenje.

Anđeli (Kemal)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Kijmet nudi Elif veliku svotu novca i obećava joj da će pomoći njezinoj majci i sestri pristane li biti surogat-majka i nositi dijete. Budući da očajnički treba novac za odvjetnika svoje majke i liječenje svoje sestre, Elif prihvaća ponudu. U međuvremenu Kahramanov mladi nećak Kerem zaljubi se u Elif na prvi pogled kad je ugleda na lokalnom vjenčanju. Elif se useli u obiteljsku vilu Jorukhanovih.

Sudbina (Kijmet i Kahraman)

NOVA TV, 22.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ivan i Vinko su ljuti jer je Petar prodao vilu ispod cijene. Petar želi novcem od prodaje zbrinuti Galoviće, ali ga Ana odbije. Razočarani Petar odluči oženiti Neru te moli Ivana da mu bude kum.
Ana i Vesna zajedno rade tortu i nakratko se povežu, ali Ana nije spremna prijeći preko starih razočaranja. Kako bi ju oraspoložile, Kata i Martina vode ju u provod. Pridružuje im se i Vesna, koja osvoji simpatije djevojaka, ali ne i Ane. Žana i Irena žele jedna drugu pobijediti na licitaciji torti, ali ni jednoj ne uspije torta. Traže pomoć prvo od Kate, a zatim od Domagoja te se na kraju počupaju oko knjige recepata. Nastavlja se biljarski turnir. Nikola prijevarom dođe do polufinala, a Kata svojim prisustvom dekoncentira Zvonka te mu umalo izmakne polufinale. Vinko postane opsjednut golfom. Nagovara Petra, Nikolu i Ivana na izgradnju golf-terena, ali ga nitko ne shvaća ozbiljno.

Zlatni dvori (Martina i Kata)

Povratak na Net.hr