TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Elif izlazi s Keremom zbog čega se Defne i Kahraman uzrujaju (Sudbina)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Nanda traži Júliju po trgovačkom centru, ali ne može je naći. Javlja Rodrigu da ju je izgubila. Alice razgovara sa svojim roditeljima o Renatu. Suzana joj predlaže da ga pozove na večeru kako bi se upoznali. Lúcio moli Evu dopuštenje da napiše članak o Aninom slučaju. Tiago prepozna Nandu u trgovačkom centru i pomaže joj da nađe Júliju koja je usnula ispod pulta u nekoj trgovini. Rodrigo se svađa s Nandom i govori joj o Ani, a ne primjećuje da Manuela sluša njihov razgovor. Alice pozove Renata k roditeljima i on prihvati poziv, ali u zadnji čas odustane. Alice je tužna zbog odlaska biološkog oca. Lúcio i Eva kažu Ani da je godinama bila u komi. Ana je šokirana. Počinje s intenzivnom fizioterapijom i vraćaju joj se pokreti i govor. Nakon mnogo mjeseci Ana zamoli Manuelu da joj dovede Júliju. Renato odlazi Alice na fakultet. Ana pita Ináu ima li Rodrigo drugu.

Život teče dalje (Manuela i Ana)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marka razljuti Stipina posprdna reakcija na Inesinu terapiju, ali zbog obećanja koje je dao Ines da više neće ulaziti u konflikte s ocem, on namjerno izbjegne svađu. Istodobno pokušava izgladiti situaciju s Jakovom, no njihov razgovor načuje Jelena i odmah dobije ideju. Stipinom šokantnom objavom napeti odnosi u kući Odakovih postanu još problematičniji. Za to vrijeme Ivan odbije Nives i odlazi tješiti slomljenu Suzanu.

Ruža vjetrova (Obitelj Odak)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Serkan je nasjeo na Kemalovu varku i završio u zatvoru, iako je nedužan. Nazan je od Ejlul doznala što se dogodilo te je pobjesnjela i za sve okrivila nju. Mesude ne dopušta Ejlul da optuži Kemala. Djevojke, na čelu s Feride, kreću u potragu za Meral koja se nalazi kod žene koja tvrdi da joj je majka.

Anđeli (Neriman)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Defne i Kahraman provode vrijeme nasamo kako bi se odmorili od svega što se u posljednje vrijeme događalo. Kahraman i Defne uzrujani su kad saznaju da je Elif za to vrijeme napustila njihovu kuću s Keremom, pa se Elif počne osjećati kao da je u kavezu. Gđa Kijmet izgubila je izvještaj vezan za svoju najveću tajnu. Pitanje je trenutka kad će taj izvještaj dospjeti u tuđe ruke.

Sudbina

NOVA TV, 22.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Kada shvati da mu je Nikola glavni konkurent na dražbi, Petar posumnja u plemenitost njegovih namjera. No, Nikola ga se lako riješi – nazove Vinka koji odmah dolazi po rasipnog sina. To Nikoli ipak ne osigura uspjeh, jer se na dražbi iznenada pojavi Vesna. U međuvremenu, Žana otkrije kovertu s novcem i shvati da joj je Nikola lagao da je bio najveći donator. Za kaznu ga izbacuje iz spavaće sobe i odbija seks s njim dok ne kaže Galovićima istinu o izvoru i donira im novac. Dok Ana i Joza jedva čekaju otići u kupovinu novog imanja, Antun odlazi kockati nadajući se da će uvećati svotu od donacija. Kada prokocka sav novac, Antun laže Ani i Jozi da je pokraden. Galovići tonu u očaj, no Vesna se vraća s velikom viješću – kupila je njihovo imanje. Antun ne želi da Galovići prihvate Vesnin poklon, ali Ana pronađe kompromis – uselit će natrag pod uvjetom da Galovići plaćaju Vesni otkup. Usprkos Petrovom protivljenju, Nera i dalje zahtjeva veliku svadbu. Uspije nagovoriti Irenu da stane na njenu stranu te zajedno odluče sve isplanirati i Petra dovesti pred gotov čin. No, Petar se ne da izmanipulirati.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr