TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Efe i Kadim spašavaju Nisan i Efruz iz ruku otmičara. No jedan je ranjen… (Ponovno rođen)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Gianna je u depresiji jer je Dante iznenada umro. Gael joj govori da bi se trebala boriti za svoj život. Fiorella je tješi. Santino odlazi dati podršku Fiorelli i kaže joj da bi volio da je ona kći koju traže. Federica priznaje Pilar da je ubila Dantea i da je to jako boli jer ga je voljela, ali da ju je on izdao kad je ubio njezina oca. Pedro i Eloisa predlože Fidelu da bude šef sigurnosti. Obitelj podržava tu odluku. Policija zove Pedra jer imaju nalaze obdukcije. Eloisa pita Federicu je li bila u vezi s Danteom, a ona se samo nasmije. Pedro i Osvaldo su zabrinuti jer su dionice tvrtke drastično pale. Sergio savjetuje Federici da pokaže osjećaje jer je očito da je voljela Dantea. Sonia grli Osvalda i kaže mu da ga voli i kako je sretna što će dobiti dijete.

Talijanska mlada (Gianna)

DOMA TV, 16.45, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Orkun Jamanu priprema veliko poniženje tijekom javnog okupljanja na koji će doći i Mira. Jaman je nasjeo na Orkunovu obmanu i jako je ljut. Sukob između Ender i njezine sestre Sedef dosegnuo je vrhunac. Mira traži pomoć od Jamana, ali on je daleko pa ju je primorana tražiti od Tana.

Plima i oseka (Jaman)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Neriman se iznenada vratila u dom gdje ju je dočekala prava pobuna. Za to vrijeme Serkan je odlučan u tome da će pomoći Ejlul, koja je u panici. Djevojke će doživjeti šok kada ispred sirotišta ugledaju grafit s porukom za njih. Ejlul je uz svoju majku koja rađa u bolnici. Feride je ne želi ostaviti samu i sumnja da Ejlul nije u dobrim odnosima s očuhom.

Anđeli (Toprak)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Dok se Fedor oporavlja od trovanja hranom, Žana se umiljava Nikoli. Ona mu pomaže u dekoriranju restorana za promociju, a obeća mu i da će o njemu objaviti članak u svom časopisu. Helena predloži Petru da Ana s ocem nastupi kao neka vrsta predgrupe Neri. Nakon što Nera pristane, Ana uspije nagovoriti i oca Antuna na zajednički nastup. U tijeku su pripreme za promociju Nerinog spota. Ana je, na Petrov nagovor, završila kod Kate na kompletnom kozmetičkom tretmanu. No, dok Ana pere kosu, u salonu se nanajavljena pojavi Nera, tražeći šminkanje za promociju. Kata je na mukama. Ivan je zaboravio Vinkovo sretno odijelo u autu pa ostavlja Petra samog na gradilištu. Vinkovi strahovi da Petar donosi nesreću na gradilištu se obistine jer se bager pokvari. Dok pokušava popraviti bager, Vinkovo sretno odijelo se zaprlja.

Zlatni dvori (Petar i Vinko)

NOVA TV, 22.30, TURSKA SERIJA, Ponovno rođen

Efe pod svaku cijenu želi spasiti Nisan, zbog čega i Efruz dospijeva u ruke otmičara. Efe zna da je Nisan dragocjena svaka minuta te se neustrašivo suprotstavi otmičarima. Kuršatovi ljudi neće se ustručavati pucati. Kadim i Efe spasili su Efruz i Nisan, ali jedan od njih ranjen je u pucnjavi. Hoće li svi preživjeti? Hoće li Nisan i Efe napokon biti zajedno?

Ponovno rođen (Nisan i Efruz)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr