TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Dva grubijana trebaju omesti Aninu i Petrovu gažu (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Fiorella sluša kako Sergio govori Santinu da ne zove Fiorellu svojom kćeri jer je možda on njezin otac. Ona se pravi da nije ništa čula i govori im da je otišla odnijeti Julieti mobitel koji je zaboravila na imanju. Federica čuje kako Domingo govori Simoni da se sjeća da je Federica rekla Pilar da se riješila Dantea. Federica planira ubiti Dominga jer bi je on mogao odati policiji. Hugo kaže Eloísi da je oporuka spremna za čitanje pred cijelom obitelji Angeles. Fiorella je izvan sebe. Kaže Gianni da bi mogla biti Pedrova sestra, te da joj se čini da je trudna. Fiorella kaže Pedru da nije trudna, te da je ono bila lažna uzbuna. Kaže mu i da bi ona mogla biti Sergiova kći. Gianna se počine loše osjećati. Hugo ide na imanje, na čitanje Eloísine oporuke kojom ona ostavlja pola nasljedstva Fiorelli. Federica zove odvjetnika Garibaya koji im govori da Eloisina volja može biti opozvana jer je Federica podnijela tužbu protiv obitelji Angeles. U tom trenutku dolaze policajci i uhićuju Federicu pod optužbom za ubojstvo i pokušaj ubojstva. Eloísa moli Osvalda i Pedra da se potrude kako bi tvrtka dobro poslovala.

Talijanska mlada (Pedro i Fiorella)

RTL TV, 13.05, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Užasnuta Goranovim prijetnjama Sara odluči otići kući i ispričati se roditeljima. Suzana nije u potpunosti uvjerena u tu preobrazbu i spočitne joj da je takvih situacija već bilo, no Sara ih uvjerava da će okrenuti novi list. Nakon svađe zbog Miline poruke na mobitelu Srđan uvjeri Anu da je napokon raščistio situaciju s Milom. Na drugoj strani grada Marku se ne sviđa što Ines zbog posla zahlađuje odnose s Antom, ali i sa svojom obitelji. Jakov naručuje razbijače da zastraše Edu, no situacija izmakne kontroli kad nasilnici porazbijaju stolove i stolice pred Nikom i Jurom. Sara se posvađa sa Zvonom i Lukom, jer ju je Lana razotkrila da je ukrala novac, i bijesna sjeda u automobil. Luka pojuri za njom i pokušava je spriječiti da ode.

Ruža vjetrova (Jakov i Sara)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman i uznemirena Mira nakratko su se pomirili zbog Farukove nezgode. Orkunov otac u sefu je ostavio kutiju u kojoj se nalazi tajna zbog koje će Orkun postati još neustrašiviji i osvetoljubiviji. Nakon očeva pogreba suočava se s Jamanom i prijeti mu. Jaman se ne želi povući pred Orkunom i borit će se svim silama da ne izgubi stipendiju i da ne napusti svoju novu obitelj na čelu sa Selimom.

Plima i oseka

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Nazan se boji za Defne i Serkana. Odlučila se riješiti djevojaka da bi zaštitila svoju djecu. Međutim, nije ni svjesna da će time ugroziti i svojega sina. Feride i Toprak izlaze na večeru, a Feride je vrlo iznenađena gestom koju joj Toprak priredi. Međutim, očekuje ju još jedno veliko iznenađenje.

Anđeli (Feride)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Nikola angažira dva grubijana da isprovociraju Petra za vrijeme gaže. I dok se Nikola i Žana na sve načine trude sakriti tragove svoje veze pred Fedorom, Marina briga zbog incidenta planiranog za Petrovu i Aninu gažu pokaže se opravdanom. Naime, grubijani na svirci malo pretjeraju s nasiljem. Ipak, Martina spasi situaciju. U međuvremenu, Martina slučajno sazna da Ivan ipak nije toliki zavodnik te ga poljubi. Nakon poljupca, Martina ga nastavi izazivati, a njemu je sve teže suzdržati se. Holcer traži djevojku za zaštitno lice svoje nove delux linije rakije. Na audiciju se prijavi brineta Slavica, no Holcer posao ponudi Ireni, koja ga odbija. No, kada Holcer spomene koliko bi to uzrujalo njenu majku, Irena pristaje pa oni punom parom kreću u kampanju. Helena je ljuta na Holcera jer ju je vrijeđao pred unukom pa od Joze zahtjeva da mu uzme kotao. Joza to ipak ne napravi, ali s Holcerom dogovori kompromis – nadzirat će njegov rad da Helena bude zadovoljna.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr