TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Dok se Kemal približava istini Nihan nastoji zaštititi svoju kćer (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Zaljubljena u Ramona

Ramón dolazi k Rulu i spašava Daliju čije je pijanstvo Rulo želio iskorititi. Osvaldo kaže Susani da ne želi živjeti kod roditelja i da se ljuti na oca. Emilia mu kaže da može biti kod nje. Rulo iz osvete Ramónu, koji ga je i udario, prereže crijevo za tekućinu za kočnice na Fabiolinom autu. Antonio kaže Ramónu da je vidio Julija s njegovom mamom, te da ju je upozorio na njega. Ramón ga pita zna li nešto o Juliju, a Antonio odgovori da ne zna ništa konkretno, ali da mu se uvijek činio mračnim. Ramón kaže da je mama svjesna toga i da zna da će sada zbog novca postati mnogima privlačna. Julio i Margarita ugledaju njegovu mamu bez svijesti i prevezu je doktoru. Kada se Hortensia oporavi, kaže Juliju da ode Juani jer će ga trebati kada dobije novac od osiguranja. Francisco ponižava Ramóna i ne želi mu reći kako je Fabiola.

Zaljubljena u Ramona (Hortensia)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

Svi se uspaniče kad Defne odjednom nestane. Nazan koja je uvjerena da je Defne oteo Kemal okomi se na Ejlul. Songul i Gunej unajme Zehrinu staru kuću. Dok si žele zasnovati novi život, Selin ih ne ostavlja na miru.

Anđeli

NOVA TV, 20.15, DRAMSKA SERIJA, Čista ljubav

Emina odluči s majkom otići iz Vrhovca. No, slučajan susret Emine i Vlade potakne bujicu osjećaja te ona odluči ostati. Na Snježanin nagovor, Emina prijavi Hrvoju (lažno) Asjino pismo, koje Hrvoje naposljetku priznaje kao konačni dokaz da je Asja, što se zakona tiče, počinila samoubojstvo. Snježana otkriva da je život njene bebe u opasnosti. Zbog loših prognoza, Snježana dvoji treba li zadržati dijete ili ne. Emina ju tješi. Helena pristaje dati Tomi razvod i, po svemu sudeći, ne misli se vraćati u Vrhovac. I dok Sonja i Tomo dijele sretne trenutke svoje nove ljubavi, Ranko odlazi pred Tominu kuću i ugleda ih u idiličnom trenutku s Mašom. Sluđen prizorom, posegne za pištoljem, no Rus u posljednji čas spriječi tragediju. Ranko istresa svoj bijes na Milanu koji ga dolazi tražiti da se makne od Vlade. Bijesan Ranko nasrće na Milana.

Čista ljubav (Tomo i Sonja)

NOVA TV, 21.25, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

Kad se Kemal nađe pred Nihan, njezine rane su još vrlo svježe. Usprkos svim okrutnostima u njihovim životima, ljubav je jedini melem za njih dvoje. Kad se Nihan utekne Kemalu kao da želi zacijeljeti, Kemal shvaća da će put koji vodi do istine morati prijeći vlastitim trudom. Sklapa savez s Lejlom kako bi od Deniz dobio uzorak potreban da se napravi test očinstva. Kad Lejla dođe k Deniz kako bi uzela uzorak, Emir je već davno skovao svoj plan. U ratu dvojice neprijatelja, svaki potez ima protupotez. Ni Kemal ni Emir se ne predaju. Nihan s jedne strane osjeća da se Kemal približava istini, a s druge vruć Emirov dah na vratu, pa čini sve kako bi zaštitila svoju kćer od tog hladnog rata. Kad Kemal pomisli da mu je istina o Deniz već u rukama, Asu će se pokazati kao oštar zavoj na Kemalovu putu.

Bit ćeš moja (Emir i Deniz)

Povratak na Net.hr