TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA Dilara i Džihan puno vremena provode zajedno što zabrine Haruna (Tuđi život)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

Prijateljica oda da je Nuria mijenjala ocjene u indeksu i Nuriju odvode u pritvor. Leonel je pokušava spasiti od zatvora. Mónicina mama Elisa proda Mónicinu kuću u Chetumalu i pobjegne s novcem. Gonzalo to doznaje i izbije velika svađa. Jaime i Adrián su nominirani za marketinšku nagradu. Priredbu organizira agencija u kojoj radi Paulina. Camilo i Paulina iznenade sve viješću o Paulininoj trudnoći. Eulate uznemirava Julietu. Odette sazna da među njima postoji nekakva veza i želi izvući korist iz toga.

Voli me zauvijek (Karen)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

Nakon što prime vijest o teškom stanju djevojaka, Serkan, Gunej i Dženk smjesta pohitaju u bolnicu. Liječnici donose pesimistične vijesti. Potrebno je javiti loše vijesti Ejlulinoj i Kaderinoj majci. Serkan je neodlučan jer ne zna kako će Mesude reagirati na vijesti.

Anđeli (Kemal)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Na meti Demira koji se želi osvetiti Harunu nalaze se njegova stara prijateljica Džandan i Dilarina sestra Asuman. Džandan se nimalo ne sviđa što se Asuman i Damir zbližavaju. Ekrem želi razgovarati s Dilarom, ali ona ga još jedanput grubo odbije pa je prisiljen g. Rahmiju priznati istinu. Harun primjećuje da se Džihan i Dilara iz dana u dan sve više zbližavaju pa odluči otvoreno porazgovarati s Dilarom.

Tuđi život (Harun)

NOVA TV, 22.00, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Zvonko poziva Katu na prvi spoj i ona je napokon sretna. Hraneći kokoši, Irena jedva izvuče živu glavu i dobro nasmije Galoviće. Dodatno ih oraspoloži i Nikola, koji ih obavijesti da je otrov je samo bio na površini te da je izvor čist. Irena prizna Vesni da se odlično osjeća na selu. Domagoj obilazi kuće, nastojeći pronaći izgubljene Jozine markice. Stvar spašavaju Balenović i Slavko, koji mu donose hrpu pozivnica – djeca su ih stavila u poštanski sandučić sa nevažećim markicama. Žana koristi priliku i moli Balenovića i Slavka da joj pomognu iskopati informacije o Evinom Wolfu. Mladenu i Evi je sve teže podnositi njeno stanje, dok je Neri teško bez Mladena, koji joj, iako potonuo, izjavljuje ljubav. Kada Žana posjeti Evu, učini joj se da vidi trzaj Evine noge te o tome obavijesti Neru. Nera naziva Mladena koji joj potvrdi tu informaciju.

Zlatni dvori (Ana i Eva)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr