TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Dalibor koji je nedavno došao u selo upucava se Kati. Njoj je drago (Zlatni dvori)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marku jako nedostaje Ante i ne zabrinjava se previše što je Ines dobila otkaz. Jelena se odluči zbližiti s Maricom, koja joj postaje sve naklonjenija. Nives prikaže Ivanu svoje planove vezane za poziciju direktorice zaklade za zaštitu kulturne baštine, a Stipe je upozori da mu je Ivan sumnjiv igrač. No Nives to ne dira jer je Ivan sve više zanima. Iako su proveli strastvenu noć Sara i Jakov dogovore se kako će ipak ostati samo prijatelji. Srđan je zabrinut za oca i ima potrebu razgovarati s njim o njegovom ponašanju, a Ana ga od toga pokušava odgovoriti. Naime, strah ju je da Milivoj ne bi otkrio istinu, ne znajući da je Suzana već pročitala rezultate testa o očinstvu.

Ruža vjetrova (Srđan)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Selim nastoji razotkriti ubojicu svoga klijenta te pronalazi ključni trag koji će mu pomoći da ga nađe. Lejla i njezin otac imaju problema s građevinskim radovima u Tozludereu, pa ona i Jaman učine nešto što će ih uskoro dovesti u nevolju. Tan ostavlja Miri poruku, iako je ona uvjerena da joj je poruku ostavio Jaman.

Plima i oseka (Mert i Selim)

NOVA TV, 22.15, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Vinko, Petar i Ivan vode Neru u Zagreb na ginekološki pregled. Kada Nerin ginekolog potvrdi trudnoću, šokirani Petar javlja vijest Ani. Joza je sumnjičav prema Antunu. Boji se da mu Antun prešućuje problem u otplati kredita. Dalibor dovodi Nikoli kupce za konje koji su zainteresirani i za lov. Žana nagovori Nikolu da u lov povede i Domagoja kako bi mogao napisati reportažu. Dalibor se upucava Kati koja ga počasti masažom i ručkom. Kata otkriva Ani i Martini da joj je Dalibor privlačan i da joj se upucava, ali je trenutno ne zanimaju muškarci. Joza i Holcer žele da Žana odluči tko je od njih bolji novinar. Žana riješi situaciju na opće zadovoljstvo – ubuduće će obojica pisati za novine. Vinko doznaje da se na jednoj od njegovih zgrada urušio krov i povjeri se Ivanu. Boji se najgoreg – istrage, tužbe i odštete.

Zlatni dvori (Petar i Nera)

Povratak na Net.hr