TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Cijela obitelj zabrinuta je za Elif koju je oteo Soner (Sudbina)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

Gastón zaposli Paulinu u bolnici kako bi mogla viđati Mauricija. Flavio želi zavesti Karen, a ona ga moli da je poštuje. Alfonso i Raquel pomažu Paulini. Julieta ima krizu zbog Adriánova mogućeg odlaska u Španjolsku. Nuria prijeti Paulini da će hotel biti njezin, a Paulina će ostati bez ičega. Paulina kaže Gonzalu da će se osamostaliti i više neće ovisiti o njemu. Inés je veoma tužna, sluti da se nešto dogodilo jer se Paulina ipak neće udati za Adriána. Odette odluči otići s Adriánom u Španjolsku.

Voli me zauvijek (Mauricio i Paulina)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

Džemre je u velikoj nevolji zbog Defne, koja njezinoj teti javi gdje se Džemre sakriva. Ona s policijom dolazi po Džemre i nasilu je odvodi kući, a nakon toga i u bolnicu. Ejlul je razočarana jer su Mesude i Kemal ponovno zajedno pa odluči poduzeti drastične mjere.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Elif je Sonerova zatočenica. Mora se spasiti što prije i pronaći način da obavijesti Kahramana. Cijela obitelj je u brizi i zajedno pokušavaju smisliti plan da spase Elif od Sonera. Maksut i svojega doma izbaci Sadet i Melek. Jakup pomaže Kahramanu u potrazi za Sonerom i Elif.

Sudbina

NOVA TV, 21.15, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Gospodin Burhan se nalazi s Džansu kako bi povratio Denizovo povjerenje. Nesreća koju je doživjela Džansu dodatno potvrđuje koliko je njezino zdravlje ugroženo. Harun odlazi na policiju dati iskaz i saznaje tko ga je prijavio. Dilara ima tek jedan zahtjev kako bi oprostila Harunu, a taj je da Harun prijavi gospođu Mahide.

Tuđi život (Hazal i Dilara)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr