TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Asu treba zaustaviti Zejnep kako ne bi počinila veliku pogrešku (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Adriana kaže Fabriciju da želi upoznati svoju tetu. On ne razumije zašto jer je teta ubojica i služi zatvorsku kaznu. Micaela misli da bi bilo najbolje da Chelo, Beto i Tobías odu. Tobías moli Félixa savjet kako bi zaveo neku curu. Félix mu kaže da mora vidjeti dokud je ona spremna ići. Kaže mu da se i njemu pojavila bogatašica koja je vrlo uporna. Nuria kupi cipele s visokom potpeticom, haljinu i odlazi u salon za ljepotu na dotjerivanje. Želi izgledati što mlađe. Valentina objasni Raquel da Eugenio ne voli razgovarati o svojoj obitelji jer ih je otac napustio dok su još bili djeca. Fernanda neuspješno pokušava zbližiti Alana i oca. Valentina je pomalo nemirna zbog razgovora s polusestrom. Adriana prigovara da je tata napustio nju i majku.

Voli me zauvijek (Tobias, Chelo i Beto)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Neželjena snaha

 

Elvan je održala riječ i postala Ežderova supruga. Jako je sretna. Nakon vjenčanja Ežder se zabrine kad ne može naći Nagme na imanju. Je li Nagme otišla? Mora je pronaći i zaustaviti prije nego što počini ludost.

Neželjena snaha

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Zejnep je shrvana ljubavnom boli koju je doživjela. Sada joj je jedina želja natjerati Emira da plati za sve što joj je učinio. Ne znajući što da radi, utječe se Asu. Asu, nesvjesna toga što se dogodilo, odvrati Zejnep od toga da počini veliku pogrešku.

Bit ćeš moja (Nihan i Kemal)

NOVA TV, 21.15, TURSKA SERIJA, Nauči me voljeti

 

Lejla odlazi u Hašmetovu kuću kako bi pružila potporu ocu. Kad Alper ugleda Lejlu u Hašmetovoj kući, među njima se javi prikrivena napetost. Dok Alper slijedi trag koji je pronašao u Džihanovu planeru, nije svjestan s čime će se sve susresti.

Nauči me voljeti (Alper)

Povratak na Net.hr