TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Ana se naljuti na Petra jer on ne planira njihovu budućnost (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Eva predbaci Manueli što joj nije rekla da Ana stiže. Ana nazove Rodriga i dogovori susret s njim u Gramadu, kod Ináe. Manuela zamoli Alice da joj posudi auto kako bi odvezla Anu i Júliju u Gramado. Alice im posudi auto. Iná se opet noću probudi zbog ružnog sna. Ana i Manuela razgovaraju tijekom vožnje, Manuela gubi kontrolu nad upravljačem. Kamion ne uspije izbjeći auto i one padaju u jezero. Manuela spašava Júliju. Vozač kamiona vadi onesviještenu Anu iz jezera. Iná se zabrine jer se unuke ne javljaju. Cicero ugleda Alicein auto na TV i uznemiri se. Alice dolazi kući i kaže mu da je posudila auto Manueli. Rodrigo dolazi u Gramado i zatekne zabrinutu Ináu. Ona ga pita je li vidio nekakvu nesreću. Rodrigo kaže da jest. Ona ga zamoli da odu na mjesto nesreće, a ondje doznaju da unuke stradale. Iná odlazi u bolnicu i javlja Evi o nesreći. Eva juri u bolnicu. Dr. Lúcio se priprema operirati Anu.

Život teče dalje

RTL TV, 13.20, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Obitelj Matošić se okupila za večerom povodom skorašnjeg dolaska Aninog sina. Ana iskoristi tu priliku i preda Milivoju salvetu na koju je ispisala poruku da je dijete njegovo. Milivoj je na mukama i ne vjeruje Ani. Štoviše, on sumnja da Ana laže i da mu želi zagorčati život, ali nije siguran pa se ponovo preda alkoholu. Za to vrijeme Adrijana dozna da je Nika dobila jedinicu zbog koje se nimalo ne uzrujava. Stipe podrži Jakova, Luka je pod dojmom vijesti o bakinoj bolesti i razmišlja o životu u Splitu, a Suzana prizna Sari kako se dvoumi o povratku Milivoju, koji se opet napio i, umjesto govora, kojeg je trebao održati na Nivesinoj izložbi dizajniranog nakita, izvadi DNK test koji mu je podmetnula Ana!

Ruža vjetrova (Marko i Stjepan)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Mira i dalje dobiva časopise od tajanstvene osobe, što uznemiri Jamana koji je odlučan u tome da otkrije stoji li Tan iza svega. Ejlul iznenadi samu sebe kada shvati da joj je ipak stalo do maćehe. Ada sazna istinu o tome tko joj je otac i osjeća se izdanom.

Plima i oseka (Ejlul i Mert)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Feride je sve djevojke odvela na školski ples. To će biti noć koju nitko od njih nikad neće zaboraviti. Naime, na školskom plesu izbio je požar. Džemre se otrovala dimom te je prevezana u bolnicu na odjel intenzivne njege. Ostale su djevojke uplakane i strahuju za njezin život.

Anđeli (Songul)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Helena daje Holceru zadatak da po selu pjeva operne arije i skuplja novac za obnovu školskog igrališta. Holceru dobro ide i oni skupe dosta novaca. Međutim, razbijači, koje je Nikola unajmio da Petru ukradu gume s auta, ga opljačkaju. Holcer zove policiju, ne znajući da je Helena prethodno uzela novac iz torbice i spasila većinu donacija. Nakon Nerine posjete, Ana i Petar se posvađaju. Ana želi s Petrom razgovarati o budućnosti, no on još nije spreman/ne želi. Ana je nesretna zbog svađe i Helena ju tješi. Nera se pak pokušava ponovo približiti Petru što iznervira Martinu koja, tobože slučajno, baci puding na nju. Petar hini da je ljut na Martinu, ali u sebi uživa. Kasnije, nakon što prepriča taj događaj Ani, njih dvoje se mire i Petar obeća da će ozbiljno razmisliti o njihovoj zajedničkoj budućnosti. Nikola je razotkriven – Ana, Mara, a na kraju i raspjevani Holcer, ga zateknu na manikuri. Žana ga spašava tako što daje Kati zadatak da za njene novine napiše afirmativni članak o muškoj manikuri. Ivan konačno prevlada strah od Vinka i prepušta se ljubavi s Martinom.

Zlatni dvori

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr