TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Ana saznaje da je tajanstvena žena njezina majka Vesna (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Marcos želi znati istinu o Vitórijinoj kćeri. Ona mu hladno sve ispriča, a on ostane šokiran. Marcos kaže da želi rastavu, a ona ga otjera iz kuće. Lourenço se vraća iz inozemstva i kaže da je donacija sperme bila uspješna. Jonas i Cris putuju u inozemstvo na oplodnju. Dora kaže Marcosu da neće ostaviti muža i da se s njime seli u Brasiliju. Alice dolazi kući, sva uplašena zbog susreta s muškarcem za kojega je mislila da joj je biološki otac. Jonas i Cris se vraćaju iz inozemstva. Cris slavi uspješnu oplodnju. Manuelin i Marijin bife dobiva prvu narudžbu za neku zabavu. Rodrigo i Manuela posjećuju vrtić i odluče da Júlia još neće u vrtić. Manuela, Rodrigo, Iná i Laudelino slave prvi Júlijin rođendan u Aninoj sobi.

Život teče dalje (Rodrigo, Julija i Manuela)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Saznavši da je dijete Milivojevo, Suzana zahtjeva na razgovoru s Anom koja je doznala da je Srđan kupio stan za njih troje. Ana se bezuspješno pokušava opravdati jer ne želi da Srđan dozna istinu, te na kraju odustane i ostavi Suzanu na ulici. Suzana primijeti kako Ani u susret ide kamion i pokušava je zaustaviti, ali prekasno. Za to vrijeme Adrijana i Edo odlaze u koktel bar gdje ugledaju Ivana s Nives. Toni pokušava utješiti tužnu Niku, a Marko dolazi kući i iznenadi se kad ugleda Jelenu u opuštenom i veselom društvu s Ines.

Ruža vjetrova

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Stigao je dan Mirina lažnog nastupa kojim Jaman i Selim namjeravaju namamiti Tana i tako ga uhvatiti. Međutim, Mira želi zaista nastupiti i ne sluša ostale koji je pokušavaju zaštititi. Svi su napeti tijekom koncerta, a Jaman iznenada primi poziv od majke koja ga moli da dođe k njoj. Jaman odmah krene, no ondje ga čeka veliki šok.

Plima i oseka (Jaman i Mira)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Feride je odlučila da će se vratiti na posao u sirotište, što neugodno iznenadi Neriman. Počinje istraga kojom će se utvrditi je li Feride zaista napravila nešto krivo ili joj je netko sve namjestio. Ejlul je beskrajno razočarana kad ugleda svoju majku s Kemalom. Feride je doznala da Derin ima leukemiju pa odvodi Kader u bolnicu gdje je obavila pretrage i ondje saznaje istinu. Banu je u velikoj nevolji.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 22.20, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ana provodi dan s nepoznatom ženom, ne znajući tko je ona. Ipak, njih dvije se zbliže i povjere jedna drugoj. Po povratku kući, Ana saznaje za ovrhu. Iako ju vijest pogodi, Ana vjeruje da će se nekako izvući. Nešto kasnije, Ana ponovo sreće tajanstvenu ženu. Kada ju Antun ugleda, zazove ju po imenu. Nera i dalje glumi trudnicu i prati Petra u stopu. Petru to nije drago, no ne može je se riješiti. I dok se Nera u restoranu opet sukobljava s Anom, Petar, nakon što je shvatio da Nikola stoji iza vandaliziranja njegovog auta, uruči Nikoli aneks ugovora kojim bi i on i Nikola bili teško penalizirani u slučaju odustajanja od projekta. Žana predbacuje Nikoli što ne pomaže Galovićima i taji im podatke o geotermalnom izvoru. Ni Nikoli nije svejedno kad vidi Antuna i sazna da su Galovići pred deložacijom. Zvonko i Holcer pak bave se organizacijom humanitarnog turnira u biljaru kako bi pomogli Galovićima. Uspiju nagovorit Vinka da im bude sponzor, ali i Nikolu da im ustupi stol za biljar.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr