TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Ana pomaže Neri da se zaposli kao Katina pomoćnica (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Rodrigo potvrdi Nandi da je on Júlijin otac. Manuela kaže baki da je Rodrigu rekla istinu o djetetu. Rodrigo odlazi stricu Lourençu i kaže mu da ima kćer, ali stric ga ne podržava u odluci da prizna to dijete. Eva razgovara s Anom i ružno govori o Manueli. Lúcio to sluša i zabrine se. Eva gleda kako skidaju Anine reklame. Odlazi Vitóriji i razljuti se kada vidi da je ona već digla ruke od Ane. Rodrigo kaže Jonasu da je Júlijin otac, a Jonas izbaci sina iz kuće. Alice kaže Suzani za svoj hladni susret s Vitórijom. Manuela spava kod Alice i njih dvije razgovaraju o obitelji. Rodrigo kaže Celini da će priznati kćer i ona ga ohrabri. Nanda se svađa s ocem zbog Rodriga. Cris i Vivi traže bolnicu za umjetnu oplodnju. Eva susretne Rodriga i Nandu u Júlijinoj sobi i izbaci ih. Nanda joj kaže da zna istinu o Júliji. Marcos se susretne s Dorom u klubu i kaže joj da je Sofia odustala od plivanja.

Život teče dalje (Manuela)

RTL TV, 13.45, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Kod Ines se javila nesigurnost zbog Jeleninog povratka, iako je Marko uvjerava da za to nema razloga. Sara je zabrinuta za roditelje, pogotovo za oca, i pokušava se izjadati Jakovu koji trenutno svu svoju pažnju posvećuje novom poslovnom prostoru. S obzirom da se Jakov okladio sa Zvonom da će do kraja tjedna spavati sa Sarom, Zvone ih zaključa u skladištu. Za to vrijeme Nives je oduševljena Ivanom i njegovom poslovnom ponudom, ali Stipe ne skriva nezadovoljstvo kad to čuje i pokušava je uznemiriti sumnjama o Ivanovim namjerama. Suzana povjeri Adrijani kako se osjeća u Ivanovom društvu.

Ruža vjetrova (Ines)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Mira je i dalje pomalo sumnjičava u vezi s Lejlom i njezinim povratkom. Sude je razočarana situacijom s Asimom. Počinje provoditi vrijeme s Kenanom. Jaman je uvjeren da je Mira namjerno posjetila oca kako bi imala Lejlu, koja je došla u posjet Ajše, na oku. Selim dozna da mu je klijent ubijen.

Plima i oseka

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Ejlul dobije paket od Kemala i razbjesni se. Sa Serkanom odlazi majci i Kemalu te ondje njegove spletke izlaze na vidjelo. Mesude je uhvatila Kemala na djelu i stjerala u kut. Ejlul ni sama ne vjeruje da se uspjela izbaviti iz njegovih ruku. Songul zamjera Guneju za bol koju joj je priuštio u prošlosti, a Banu obećava Kader da će je posvojiti.

Anđeli (Kader)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Petar, kao novi direktor Vinkove firme, ostaje u selu raditi na projektu wellnessa, dok se Ana počinje baviti dresurom Nikolinih konja. Kada Nikoli proda Ugarka, čini se da su dani financijskih muka iza njih.
Irena je sva u planiranju Aninih i Petrovih zaruka. Nervozna zbog toga što nije sve po njenom, iskali se na Domagoju. Dodatno ju uzrujua Vinko kada joj saopći da ostaju u selu do daljnjega. Nikola pak nije sretan što mu je Petar novi poslovni partner, a muke mu zadaje i novi sukob Irene i Žane. Ipak, kada sazna da se Galovići neće tako lako izvući iz kredita, raspoloženje mu se popravi. Nera je prihvatila posao kod Kate. No, nakon fijaska Nere kao čistačice, Kata, na Anin nagovor, pruža Neri šansu kao pripravnici u salonu. Holcer i Helena sklapaju pakt protiv Jozine kolumnističke karijere pa ga Helena namjerno krivo savjetuje oko teksta. No, oboje se šokiraju kada im Joza kaže da je Žana zadovoljna njegovim tekstom.

Zlatni dvori

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr