TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Ana i Petar se tijekom pisanja pjesme sve više zbližavaju (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Fidel vodi policajce imanjem kako bi našli dokaze da je Dante ubijen. Federica odlazi u Pilarinu sobu, čisti svoje otiske s bočice s kapima kojima je otrovala Dantea i stavlja bočicu u ladicu među Pilarine stvari. Benito kaže Roxani da je ne vara s Katyom jer je ona jedina žena koju voli. Adela i Reynaldo daju Vittoriju ušteđevinu kako bi izvukao Dianu iz zatvora i savjetuju mu da pričeka neko vrijeme prije nego što se ispriča Fiorelli. Pedro moli Osvalda da podrži Gaela jer mu je brat. Pedro kaže Sergiju da ne želi imati ništa s njim. Također mu govori da je Fiorella ljubav njegovog života, a sad se i ne usuđuje biti u njezinoj blizini jer se boji da bi mu mogla biti sestra i da će joj Santino predložiti da se podvrgne DNK pretrazi. Dr. Elizalde javlja Gianni da ima srce za nju te da mora doći u bolnicu. Álvaro posjeti Vittorija i rastuži se kad mu ovaj kaže da je Mario umro. Álvaro želi upoznati Mariove kćeri. Julieta i Santino objašnjavaju Fiorelli da su je teška srca dali na posvajanje, ali da su bili premladi. Sretni su jer je ona njihova kći. Fiorella to odbija prihvatiti govoreći im da su je napustili i ona samo priznaje Marija kao svoga oca jer ju je posvojio, odgajao je i volio.

Talijanska mlada (Gael)

RTL TV, 13.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Doveden pred zid, Milivoj potpisuje sponzorski ugovor s Nives. Osim tog problema, on mora razgovarati i sa Sarom koja već danima ne odlazi na nastavu. Sad, kad više ne vidi izlaz iz svoje očajne situacije, Sara krivnju prebacuje na Milivoja, tvrdeći da je nije htio saslušati kad joj je bilo najteže. Izjeden savješću, Milivoj joj postavlja ultimatum. Odnos između Marka i Stipe se popravlja i obojica uživaju u trenucima bliskosti. Međutim, Stipina najveća briga sada je svađa Nives i Marice.

Ruža vjetrova (Srđan)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Obitelj Serez organizirala je zabavu povodom dočeka Nove godine. I Mira je ondje i cijelu noć iščekuje Jamanov dolazak jer se osjeća loše zbog svega što mu je rekla kad su se posljednji put vidjeli. Međutim, Jamana nema, a Mira je sigurna da provodi vrijeme s Lejlom.

Plima i oseka (Jaman i Mert)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA,  Anđeli

Djevojke je obuzela panika jer ne mogu pronaći zlatnike. Kemal dolazi u posjet Ejlul u sirotište, zbog čega su u još većem strahu. Svjesne su da odmah moraju smisliti plan. Feride napokon saznaje u čemu je problem i čini sve da zaštiti djevojke. Mesude još uvijek ne vjeruje Ejlul i vjeruje u Kemalovu nevinost.

Anđeli (Neriman)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Na prvom susretu poslije dugo vremena, očito je da se Ivan i Martina jedno drugom sviđaju. Na putu prema selu dožive avanturu: auto im se pokvari, a iz problema ih vadi Martina. Ivan joj duguje uslugu. Ana i Petar nastavljaju s radom na njenoj karijeri: pisanje zajedničke pjesme umalo završi poljupcem, no Ana još uvijek nije spremna priznati mu svoje osjećaje. Ipak, pristaje doći na večeru povodom Martininog dolaska. No, kad Martina pomisli da je ona Petrova djevojka, Ani bude neugodno. Žana oblijeće Nikolu, a on se silno trudi njihovu aferu držati tajnom. U jednom od pokušaja, Irena ga slučajno ugleda golog, što razbjesni Vinka. On se pohita obračunati s razmetljivim Rakitićem, ali ga pritom zatekne u Žaninom zagrljaju. Domagoj i Mara se ne slažu oko Jankovog životnog poziva: on ga vidi u glazbi, a ona u nogometu. Iako i sam Janko priznaje da više voli glazbu, Mara ne popušta i iskaljuje se na Domagoju.

Zlatni dvori (Martina)

Povratak na Net.hr