TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Ana i Petar nakon snimanja prve pjesme provode noć zajedno (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Dr. Elizalde kaže Eloisi da je Gianna jako bolesna i da će umrijeti ako uskoro ne dobiju kompatibilno srce. Sonia je jako nervozna zbog svoga nastupa, a Eloísa odluči poći s njom. Fidel savjetuje Roxani da rodi dijete. Podsjeća je kako se njezina majka borila da joj pruži sve najbolje. Benito kaže Reynaldu i Adeli da Roxana ne planira roditi. Gael i Gianna se vjenčaju u bolničkoj kapelici. Dr. Elizalde se priprema za Gianninu operaciju srca. Roxana kaže Benitu da će roditi dijete i osnovati obitelj s njime. Adela i Reynaldo su sretni jer se Roxana odlučila roditi dijete koje nosi, a oni će time postati djed i baka. Sonia je zabrinuta jer Osvaldo nije stigao na njezin nastup kao što je obećao. Osvaldo i Gael se žestoko svađaju u autu jer se Gael oženio s Giannom. Osvaldo gubi kontrolu nad vozilom, dožive nesreću i njih dvojica ostanu ležati bez svijesti u autu. Pedro se odlučuje na samoubojstvo i kani svoje srce dati Gianni. Pije i zamišlja kako ga Máximo moli da se ne ubije jer će ostaviti Fiorellu samu sada kada joj je najpotrebniji. Pilar osjeća da Pedro planira nešto i poziva Fiorellu da odu na imanje. Sergio, Pilar i Fiorella mole Pedra da im otvori vrata i da ne čini nikakvu ludost. Začuju pucanj. Gianna je u teškom stanju, dr. Elizalde je pokušava oživjeti.

Talijanska mlada (Fiorella i Pedro)

RTL TV, 13.45, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marica savjetuje Ines da ne odustaje od zbližavanja s Antom. Ines se slomi i prizna joj da nikada neće moći roditi. Stipe se pretvara da joj nudi potporu, a zapravo je sretan što čuje tu vijest. Nives natukne Marici da predloži Ines odlazak u kliniku za liječenje neplodnosti. Milivoj moli Anu da obavi DNK test očinstva, što ona ne želi. Nešto kasnije Ana kriomice svjedoči svađi između Srđana i Mile, pa ipak odluči obaviti DNK test, unatoč mogućnosti da bi zbog toga mogla pobaciti. Za to vrijeme, Adriana moli Suzanu da pokrene tužbu protiv Jakova, a Luka osjeća da je zauvijek izgubio Saru.

Ruža vjetrova (Ines)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman se vratio u Tozludere, a Mira se ponaša kao da se ništa nije dogodilo te koristi svaku priliku da se iznova zbliži s njime. I Jaman danonoćno radi kako bi ispunio obećanje koje je dao majci. Hale se ispričava Miri za sve što joj je učinila i kaže kako je svjesna da se mora dovesti u red.

Plima i oseka

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Džemre se polako zaljubljuje u Serkana. Songul shvati da joj je Gunej slagao o svojim roditeljima, što je uzruja jer su se počeli zbližavati. Meral osramoti Defne na pjevačkom natjecanju i svjesna je da će snositi posljedice za to, na što je upozoravaju i ostale djevojke. Kemal se vratio kući ranjen nakon susreta s Kader te je prisiljen sve objasniti Mesude.

Anđeli (Kader)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ivan i Martina ukradu ključeve Janovog tonskog studija pa Petar tamo odvodi Anu. Oni snimaju svoju pjesmu i prvi put spavaju zajedno. Ujutro ih umalo otkrije Jan, a Ana se naljuti na Petra jer joj nije rekao čiji je studio. Ona odlazi od njega i izgubi se u Zagrebu, gdje ju iznerviraju naporni novinari koji od nje izvuku par rečenica od kojih će, prema Nerinim uputama, izgraditi sočan trač. Petar spašava Anu od novinara, a nedugo nakon toga začuju svoju pjesmu na radiju. Janko i Lola ispričaju Fedoru da su vidjeli kako ujo Nikola ljubi tetu Žanu. Fedor shvati da ga Žana vara te prekida suradnju s Nikolom, a njoj garantira otkaz u časopisu. Žana je u ozbiljnim problemima i kreće za Zagreb. Kada sazna da je za šaranje plakata kriva Slavica, a ne Helena, Irena napravi incident u restoranu iz kojeg izbaci Slavicu, vukući ju za kosu.Helena je očajna – kotao im ne radi, a nemaju novaca za novi jer je Antun sve potrošio na bend. Helena je prisiljena poslati Jozu da pita Holcera za pomoć.

Zlatni dvori (Nera)

Povratak na Net.hr