TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Ana i Nera se posvađaju, a Petar ulazi u građevinski posao (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Anu su operirali, ali ona je i dalje bez svijesti. Eva optuži Manuelu da je namjerno ostavila Anu na dnu jezera. Manuela neutješno plače zbog sestre. Manueli dopuste da posjeti Júliju na pedijatriji. Rodrigo ide s njom i umiri se kada ugleda dijete o kojem se brine Celina. Rodrigo pita Manuelu što mu je to Ana htjela reći, ali ona kaže da mu to samo Ana smije reći. Vitória sazna za nesreću i juri u bolnicu. Lúcio javi Evi da je operacija bila uspješna, ali da je Anino stanje dosta teško i ne zna se hoće li se probuditi iz kome. Eva pada u očaj. Vitória dolazi u bolnicu, a Manuelu razljute treneričine riječi o Ani. I Lúcio je šokiran treneričinom hladnoćom prema Aninom stanju. Manuela dobije dopuštenje da posjeti Anu na intenzivnoj njezi. Ondje joj obeća da će se brinuti o Júliji dok se ne probudi iz kome. Nanda i Rodrigo odlaze u bolnicu. Rodrigo je nježan prema Júliji koja leži u krevetiću. Dolazi Eva i želi otjerati Rodriga. U svađi, kaže mu da je djetetov otac.

Život teče dalje

RTL TV, 13.05, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Zbog Aninog vrijeđanja, Milivoj odluči reći Srđanu istinu, no u zadnji tren se predomisli. Jedino što mu uspije reći je da Ana nije dobra žena za njega. Srđan to prizna Ani, iako ni sam ne vjeruje u očeve riječi i pričini mu se da je to izgovorio zbog alkohola. Luka je odlučio vratiti se u Velimirovac, pa se oprašta sa Sarom koju uvjerava da su ona i Jakov sjajan par, a Marko i Ines provedu ugodan dan zajedno s Antom. I taman kada su Ines i Ante poboljšali odnose, njihovu idilu prekida Jelenin povratak. Za to vrijeme, Nives dobiva cvijeće od tajnog obožavatelja koji je i telefonski poziva na poslovnu večeru. Znatiželjna Nives pristane na sastanak.

Ruža vjetrova (Srđan)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman je otkrio da poruke koje netko šalje na Mirin mobitel dolaze iz bolnice u kojoj se nalazi Tan. Kenan će povući opasan, ali junački potez kako bi osigurao svoj status u gradu. Adina prisutnost trenutno predstavlja najveću prijetnju stabilnosti Jamanove i Mirine veze.

Plima i oseka (Jaman i Mira)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Svi se pitaju kako je požar izbio. Tevfik je doznao što se dogodilo sa Džemre te je izvan sebe od brige, ali i ljutnje. Nazan odlazi s njim u bolnicu kako njezin suprug vođen grižnjom savjesti ne bi učinio nešto loše. S njima se ondje pojavi čak i uplakana Defne, što neugodno iznenadi djevojke.

Anđeli (Meral)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Weltrusky dogovori Neri turneju po Jadranskoj obali, ali ona ju odbija, jer želi držati Petra na oku. Kada mu napravi veliki račun na kartici, Vinko poludi i tjera Neru da si nađe posao. Ona pokušava dobiti gažu u Nikolinom restoranu, ali taj je posao već dobila Ana. Nera se sukobi s Anom i izađe poražena. Kada zatekne svoj auto bez guma, radija i ručice mjenjača, Petar to shvati kao znak te konačno odluči odustati od oklade i ući u građevinski posao. I dok Irena planira proslavu Petrovih i Aninih zaruka te skori povratak u Zagreb, Petar s Vinkom dogovori da ostanu u selu, obnove projekt wellnessa i u njega ulože sve što imaju. Nakon što Zvonko Nikolinom karticom kupi Kati novi laptop, Kata napiše odličan članak i dobije kozmetički kutak u Žaninom listu. Oprašta se od maštanja o Nikoli i sve više cijeni Zvonkove ljubazne geste. Žana vrši posljednje pripreme pred izlazak lista i raspisuje natječaj za naziv novina. Antun, Joza, Holcer i Helena odluče se natjecati.

Zlatni dvori (Petar i Joža)

Povratak na Net.hr