TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Ana i Antun ne žele razgovarati s Vesnom. No ona se ne predaje (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Eva nazove dr. Lúcija da mu kaže da joj je Ana stisnula šaku. Eva pokušava razgovarati sa kćeri, ali nema odgovora. Marcos se sastane s Dorom u ulici nedaleko od njezina stana. Dora mu kaže da se razišla s mužem i da se vraća u Porto Alegre. Kad vode djecu u restoran Dora i Marcos postaju svjesni da je među djecom velika dobna razlika. Lourenço čita kritiku o svojoj knjizi i razočara se. Rodrigo odlazi po Nandu na aerodrom i vozi je Luiju, glazbeniku s kojim će ona stanovati. Nanda upozna Francisca, Luijeva sina. Nešto kasnije Francisco se žali Luiju na Nandu. Iná sanja kako se Ana diže s dna jezera. Eva se probudi i primijeti suze na Aninu licu. Sofia nagovori Marcosa da ode na razgovor za posao u turističku agenciju čiji je vlasnik otac njezine prijateljice. Sofia se razočara kada Marcos odbije posao. Eva kaže Lúciju da je Ana plakala, ali on u to ne vjeruje. Eva mu zaprijeti da će promijeniti liječnika ako ne bude uz njezinu kćer.

Život teče dalje

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Matošići se pripremaju za pogreb – Sara hrabri Suzanu i ujedno se brine zbog Milivojevog nedolaska. Srđan se slama nakon što mu se Ana s djetetom pojavila u snu. Suzana, duboko zabrinuta, razmišlja hoće li mu reći istinu, no prekida je dolazak Ines i Marka. U međuvremenu, Stipe i Nives kod kuće komentiraju zlu sudbinu Matošića, ali i Ivana, dok Jakov napadne Zvonu okrivljujući ga zbog neuspjeha sinoćnje kockarske večeri.

Ruža vjetrova

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Nazan odlazi u školu da bi nagovorila ravnateljicu da poništi Serkanovu kaznu. To joj ne polazi za rukom, zbog čega se posvađa s ravnateljem. Svoju ljutnju iskalila je na djevojkama iz sirotišta. Mesude je zabrinuta jer Kemal nije vratio kredit čiji je ona jamac. Kemal i Mesude sukobljavaju se s Banu pa Kemal ostane bez posla, što dodatno pogorša njihovu financijsku situaciju.

Anđeli (Meral)

NOVA TV, 22.20, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ana sazna da je nepoznata žena zapravo njena majka Vesna. Ona i Antun odbijaju svaki kontakt s njom, no Vesna je ipak sretna jer je napravila prvi korak. Optimistična je za dalje – samo treba biti strpljiva. Kata nagovara Anu da pruži majci šansu i razgovara s njom, no Ana ne želi. Vinko i Helena odlaze u Osijek potpisati Petru punomoć za prodaju vile. Vinko iskoristi priliku i kupi štap za bilijar te predano vježba za turnir na kojem će se natjecati i otkrije strast prema biljaru. Nera pokušava zadobiti Petrovu pažnju, ali bezuspješno. Kad nađe potencijalnog kupca za vilu, Petar ostavlja Neru u selu te sa Ivanom odlazi u Zagreb. Žana osmisli humanitarnu akciju „Selo za Galoviće“, koju oglašava putem „Zlatnog glasnika“, a koja pored turnira u biljaru uključuje i dobrotvornu večeru. Kada doznaju za akciju, Galovići su prvo posramljeni, a onda ganuti. Vesna čuje za novčane probleme Galovića i nudi Ani novac, ali Ana ga odbija.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr