TV

Liječnici su nemoćni

REALITY VAŽNIJI OD ZDRAVLJA: Avu muče ženske bolesti, a ona luduje pred kamerama

Ava Karabatić već više od mjesec dana ima ozbiljne zdravstvene probleme, a najgore je to što ni nakon brojnih liječničkih pregleda nije otkriveno od čega boluje.

Kako piše Kurir, Ava se prije 44 dana požalila da joj kasni menstruacija, a terapije koje su joj propisane još uvijek nisu urodile plodom. Naime, kada je Ava rekla produkciji da joj kasni menstruacija, prvo je posumnjala da je u drugom stanju, međutim, nakon prvih liječničkih pregleda testovi su bili negativni pa je pretpostavila da su u pitanju hormoni i rekla ukućanima da ne brinu i da je s njom sve u redu.

OKRŠAJ REALITY POSVUDUŠA: Ava Karabatić i Maca Diskrecija više nisu frendice

Međutim, nekoliko dana kasnije, Ava se ponovo požalila produkciji da je zabrinuta jer joj i dalje kasni, te su je oni odmah uputili na dalje analize. Ni nakon drugog niza pregleda, rezultati nisu pokazivali ništa alarmantno, te joj je liječnik propisao hormonsku terapiju koja je trebala izazvati mjesečnicu. Međutim, ni tjedan dana kasnije to se nije dogodilo.

DOSADILI JOJ MUŠKARCI: Ava Karabatić bacila oko na kolegicu iz Parova

“Ava je već preplašena, ne osejća se dobro. Na pregledima je rekla da je malaksala i da je brine što joj već više od 40 dana nitko ne govori što se događa. Kada je u kući Parova, trudi se ne djelovati zabrinuto, ali sve teže krije strah, koji je razuman, jer ne zna što nije u redu s njenim zdravljem. Kada je shvatila da nije trudna, laknulo joj je, ali onda je uslijedio još veći strah jer nije znala razlog zbog čega još uvijek nije dobila menstruaciju. Pila je terapiju i to ju je malo umirilo, ali kada ni to nije pomoglo, Ava je protrnula od straha. Ona se nada da nije ništa ozbiljno”, rekao je za Alo dobro obaviješten izvor.

 

Kurir/Alo.rs/Hot.hr

 

Povratak na Net.hr