TV

OSTVARILI SU ZAMIŠLJENO

PRVI HRVATSKI SUPERPAR OTKRIO TAJNU SVOG USPJEHA U SHOWU: Evo što su poručili novim natjecateljima

Gledatelje uskoro čeka nova sezona ‘Superpara’, a Jana i Miki su ispričali svoje dojmove

Jana i Miroslav Premužić uvijek će ostati poznati kao prvi hrvatski superpar. S jasnim ciljem, a to je pobijediti i osvojiti novac za uređenje obiteljske kuće, Jana i Miki uspješno su prešli sve zadatke i izazove i ostvarili zamišljeno.

Ni žohari, ni zmije ni visina ni brzina nisu uspjeli pokolebati mladi bračni par iz Garešnice koji je pokazao da je njihova ljubav jača od svega. Gledatelje uskoro čeka nova sezona “Superpara”, a Jana i Miki su za RTL.HR ispričali svoje dojmove i podijelili uspomene.

PRVI HRVATSKI SUPERPAR: Jana i Miroslav kući otišli s više od 120.000 kuna

Sad kad se s odmakom sjetite sudjelovanja u “Superparu” – što vam prvo pada na pamet i što nikada nećete zaboraviti? Koje su vam najdraže uspomene? Najdraža igra?

Jana: Nekako se uvijek sjetim prve epizode i traženja ključeva u štali jer je od toga počela cijela avantura. Najdraže su mi uspomene vezane za sve izazove jer takve stvari inače ne radimo u stvarnom životu. Ipak, najdraža mi je bila igra snage i izdržljivosti, kad je Miro morao pokazati koliko je snažan.

Miki: Kad pomislim na “Superpar”, prvo čega se sjetim i što nikada neću zaboraviti je kako sam pojeo muda od bika i teleće oči. Najdraža mi je uspomena finalna epizoda, najdraža igra kada smo ručnom bušilicom pravili rupe u plafonu.

Jeste li s nagradom napravili sve što ste planirali? Znamo da vam je još jedan sudionik showa, Toni Patrčević, radio fasadu, jeste li zadovoljni?

Nagradu smo iskoristili kako smo i planirali. Zadovoljni smo s fasadom i Tonijevim radom.

S kojim ste još parovima u kontaktu? Viđate li se ponekad ili se samo čujete telefonski?

Najviše se čujemo s Mateom i Lukom te Tinkom i Davorom. Manje se čujemo s Tonijem i Dorom te Badom i Tocom. Otkako je show završio, bili smo u Zadru kod Matee te u Čabru kod Tine i Davora, a ostale natjecatelje nismo vidjeli.

RTL

Jesu li vaša djeca, kći Sandra i sin Dominik, ponosna što su im mama i tata prvi hrvatski superpar?

Kako vrijeme prolazi, djeca se sve manje sjećaju da smo bili na televiziji. Ispočetka su bili više uzbuđeni i naravno da su ponosni na nas.

Je li vam drago što ste sudjelovali u showu? Što ste naučili o sebi? Kako je “Superpar” poboljšao vaš odnos?

Drago nam je što smo sudjelovali i opet bismo to ponovili. U showu smo utvrdili da se dobro poznajemo i da smo jedan za drugoga. Nakon showa se volimo još više.

OSAM PAROVA NADMETAT ĆE SE ZA 100.000 KUNA: Uskoro počinje uzbudljivi i nikad napetiji show ‘Superpar’

Što poručujete novim natjecateljima? Imate li neki važan savjet? Na što najviše moraju paziti? Je li bitnija dobra taktika ili vjera u partnera?

Novim natjecateljima poručujemo da se dobro zabave i uživaju u svakom izazovu. Neka budu podrška svom partneru jer je to samo igra. Najviše moraju paziti kako će se kladiti i dobro procijeniti partnera. Najbitnije je u tome svemu poznavanje partnera.

Povratak na Net.hr