TV

NOVE TRANSFORMACIJE

PRVI DVOBOJ U TLZP-U: Žanamari ili Ana – koja će bolje skinuti Severinu i oboriti žiri s nogu?

Ove nedjelje u popularnom showu Nove TV Tvoje lice zvuči poznato gledatelji imaju priliku vidjeti i prvi dvoboj u sezoni. Naime, dvije natjecateljice dobile su isti zadatak – transformirati se u Severinu.

Žanamari Perčić i Ana Maras Harmander imaju zadatak žiri showa Tvoje lice zvuči poznato uvjeriti da su baš one najbolje ‘skinule’ Severinu, i to s različitim pjesmama.

FENOMENALNI NASTUP: Hana Hegedušić nasmijala i oduševila nevjerojatnom transformacijom

Žanamari nakon transformacije u Bebeka ulazi u štikle, te će stasom i glasom pokušati najbolje imitirati svoju kolegicu, a otpjevat će Severininu pjesmu Brad Pitt.

“Ona ima ogromnu karizmu. Veseli me, jer i Ana ima isti zadatak. Nisam sama u tome pa si dijelimo savjete”, izjavila je Žanamari ususret nastupu.

zanamari

Ana je, kaže, kao Splićanka odrasla uz Severinu i njene pjesme, no hoće li joj to pomoći u nadmetanju sa Žanamari, tek ćemo vidjeti nakon njene izvedbe pjesme Da si moj.

U prošlim sezonama u Severinu su se transformirali Andrea Andrassy u prvoj sezoni, a Luka Bulić ju je imitirao u drugoj sezoni.

Pobjednica prve epizode treće sezone showa Hana Hegedušić iz muškog odijela Mladena Grdovića, za koje je dobila same ovacije, ovaj put ulazi u kostim i masku glazbene ikone Whitney Houston. Hoće li Hana pjevati jedan od njenih najpoznatijih, ali i najzahtjevnijih hitova, I will allways love you, tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno – pobjednica Hana ulazi opet u izrazito zahtjevan izazov.

Matteo Cetinski postaje Madonna, ulazi po prvi puta u štikle.

ana2

“Ovo je puno zabavnije nego Danijel. Naučio sam da kad ti je prelako, ne trudiš se dovoljno'”, rekao je Matteo o ovom izazovu.

Filipa Dizdara vidjet ćemo transformiranog u Jasmina Stavrosa, a Fil Tilen će otpjevati jedan od hitova Kinga Africe. Lana Jurčević će ove nedjelje pjevati jednu od najpoznatijih pjesama Boney M, a Damir Kedžo će pokušati i glasom i stasom biti što sličniji Petru Graši.

Tko će osvojiti najviše bodova i čija će transformacija ovaj put ostaviti i žiri i publiku bez daha, saznat ćemo nakon novih osam spektakularnih izvedbi kandidata u drugoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato, ove nedjelje na Novoj TV.

Povratak na Net.hr