banner
TV

VEČERA ZA 5 NA SELU

PROFESIONALNI KUHAR RAZOČARAO GOSTE U VEČERI ZA 5: ‘Očekivala sam malo više. Ovo je za mene prosječna večera’

Bojan je za svoju večeru zaradio ukupno 33 boda i time nije uspio nadmašiti Jelenu koja je trenutno u vodstvu

U četvrtak navečer u RTL-ovu kulinarskom showu večeru je pripremao profesionalni kuhar, no sa svojim delicijama nije uspio oduševiti sve goste te je dobio samo jednu desetku.

IVANU SU PRESUDILE ČAŠE I PRIBOR ZA JELO: Janjetinu je kuhao čak 16 sati, ali to mu baš i nije pomoglo

U “Večeri za 5 na selu” Bojan je odlučio pripremiti nešto drugačiji jelovnik od ostalih natjecatelja u krčkom tjednu, pa je spojio lokalne namirnice s azijskim receptima. Tako je za predjelo ponudio juhu od morskog kamena, školjaka i riba u koju je umjesto tjestenine stavio dumplingse, neku vrstu kineskih raviola.

RTL

“Juha mi je bila mrtva, nije mi imala nikakav okus”, kazala je Jelena kojoj je u predjelu nedostajalo začina i karaktera, dok se Ivanu i Jani juha svidjela. Za glavno jelo Bojan je ponudio dvije vrste dumplingsa – jedni su bili riblji, a drugi mesni, te je uz njih poslužio noodlese s povrćem.

“Zašto je stavio dumplingse u juhu i u glavno jelo?” pitala se Jelena, a isto je komentirao i Ivan koji smatra da domaćin nije trebao ponoviti istu namirnicu dva puta te da se trebao držati lokalnijih recepata.

Zanimljiva igra s kartama

“Azijska hrana na Krku mi ne ide jedno s drugim. Svatko ima svoj jelovnik i što želi predstaviti, ali po meni je trebao raditi jela s ovog podneblja”, zaključio je Ivan. Čokoladni fudge s lješnjakom bio je Bojanov desert koji su svi pohvalili, a Mirjani je bio malo pretežak nakon cijele večere. Za kraj večere domaćin ih je iznenadio zanimljivom igrom s kartama, koja se nije dopala gostima.

“Očekivala sam malo više od Bojana, ja nisam kuhar, ali okuse imam. Dumplingsi i desert su mi bili odlični, a ostalo mi je sve bilo jeftino. Žao mi je tako reći, ali ovo za mene nije bila svečana večera nego prosječna večera”, komentirala je Jelena koja mu je dala ocjenu sedam.

RTL

Mirjana mu je dala ocjenu osam jer je očekivala više, a Ivan mu je također dao osmicu zbog dekoracije stola i lošeg iznenađenja. Jedino se Jani sve svidjelo i ona ga je nagradila desetkom: “Bojan je pokazao kreativnost i opći dojam mi je za deset!”.

NAKON MESNIH DELICIJA GOSTE JE IZNENADILA KOKTELIMA: Simpatična Jelena osvojila visokih 38 bodova: ‘Kombinacija okusa je bila odlična…’

Bojan je za svoju večeru zaradio ukupno 33 boda i time nije uspio nadmašiti Jelenu koja je trenutno u vodstvu. Sutra kuha Mirjana i doznaje se pobjednica večeri, stoga finalnu epizodu krčkog tjedna ne propustite pogledati u petak u 20 sati na RTL-u!

RTL

Povratak na Net.hr