TV

PROPAO U ZEMLJU

PRLJAVE IGRE UOČI DVOBOJA: Farmerima je netko ukrao praktikum i sakrio ga

Posljednjih dana na farmi, praktikum je najtraženija stvar. Dok neki farmeri poput Gorana i Ante odbijaju učiti tvrdeći da su na farmu došli raditi, a ne učiti, neki farmeri poput Damira i Tomislava ne odvajaju se od njega.

Upravo iz razloga što je Damir najavio da ukoliko bude izabran za dvoboj, birat će borbu znanja, farmerima ne preostaje ništa drugo već primiti se praktikuma. No, izgleda kako će se morati potruditi da dođu do praktikuma jer ga je netko od farmera sakrio.

FARMERIMA PROPALO SUŠENO MESO: Svi krive Tomislava, on se ne slaže: ‘Ja sam za njih radnik prve klase!’

josipa-ankica-i-goran

“Nema ga, nemoguće! Moraju biti dva! Jedan na Novoj, a drugi na Staroj farmi”, kazala je začuđeno Josipa Goranu i Ankici.  Ankica pak strahuje da ukoliko Damir bude izabran za prvog duelista, ići će sigurno na nju, stoga se počela pripremati. Josipa joj je rekla da zna kako Damir nije jedino biljke naučio, a Goran ju je savjetovao: “Do biljaka sve čitaj! Idi gore, ti si slobodna večeras i sve čitaj!”

ankica

Tko će postati prvi duelist, ostaje nam još za vidjeti, no Damir je uvjeren kako još uvijek ima šanse izbjeći ovotjedni dvoboj.

“Mislim da su se moje šanse da ovaj tjedan prođem nekako povećale. Moguće je da ja dobijem imunitet, a ne Tomo. U dvoboj vjerojatno neće uzeti mene, nego nekog drugog i onda sam drugi tjedan opet na piku svima”, kazao je Damir i zaključio: “Ovaj tjedan je za mene bio jako naporan, bilo je nekih svađica, ali evo, danas se osjećam puno bolje.”

damir

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr