banner
Hot

'SUPERPAR'

POVRATNICI ZATEKLI KAOS U KUĆI: Dva para nisu se snašla u najsporijoj utrci na svijetu, a natjecatelje je dočekala plesačica na šipki

Nakon kartinga sa zavezanim očima, uslijedila je omiljena trač-partija i upoznavanje s trenericom plesa na šipki

U prošloj epizodi „Superpara“ prvo su bile lažne eliminacije da bi svi doznali kako se jedan od izbačenih parova vraća u kuću – onaj koji izvrši izazov. Došli su Jelena i Mirko, Marijeta i Balcano te Ognjen i Ozana, a muškarci su s naočalama koje simuliraju „pripito stanje“ otključavali vrata iza kojih je bila njihova draga. Žene su potom odšarafile ploču s osam vijaka, skinule je i prošle kroz vrata.

LAŽNE ELIMINACIJE I POVRATAK OTPISANIH PAROVA: Ovakav preokret baš nitko nije očekivao

Ozani i Ognjenu te Marijeti i Balcanu trebala je i pomoć jednog para iz kuće, a Jelena i Mirko su odustali poručivši kako na mlađima svijet ostaje. Ozana i Ognjen su za pomoć u pantomimi odabrali Dolores i Antona, a Marijeta i Balcano odlučili su se za Tinu i Matu.

TINA IZ ‘SUPERPARA’ PRIZNALA: ‘Vodim borbu s hranom od rođenja drugog djeteta. U trudnoći sam se udebljala 45 kilograma…’

RTLFoto: RTL

I Ognjen i Balcano izvrsno su pokazivali zadane pojmove, a kad se zbrojio rezultat – Marijeta i Balcano zaslužili su povratak u kuću! Enis je čestitao povratničkom paru i otkrio im da će spavati u kampici, a Tina i Mate dobili su Bakinu sobu. „Meni se sviđa što su se prestrašili Balcana“, komentirali su Dolores i Anton da bi im potom objasnili kakva je situacija u kući, odnosno, da postoje klanovi.

Kaos u kući

Svanuo je novi dan, a Daliborku je mučilo što je na eliminacijama rekla kako nije pravedno što neki parovi dobivaju više prilika. „Ovo nam je druga šansa. Prvo su nas svi izbacili, a sad ne priča nitko ni s kim“, rekao je Balcano, a Marijeta dodala: „Zatekli smo kaos u kući.“

Za doručkom su Marijeta i Balcano razgovarali s Nikolanom i Markom, Tinom i Matom te Ratkom i Gordonom, a Dolores i Anton bili su u sobi. „Došlo mi je napravim zavjet šutnje“, rekao je Anton, a Dolores je kroz smijeh dodala: „Bit će zanimljivo“. Ostatak ekipe pričao je o tome kako ih je Riječanka iznenadila pričama o klanu. „On je izrekao zavjet šutnje prema svim muškima ukućanima, a ja prema njih dvoje“, komentirao je Gordon.

Karting sa zavezanim očima

Došao je Enis i muški su otišli na klađenje. Izazov je bio karting – dečki su gurali vozila i govorili svojim partnericama kako trebaju skretati. Da bi sve bilo teže, damama su bile zavezane oči, a poligon su morali proći u tri minute i 15 sekundi! Matej je uložio 3800 kuna, Anton 3737 kuna, Balcano 4000 kuna, Marko 4500 kuna, Gordon 4500 kuna i Mate 6666 kuna.

RTLFoto: RTL

Počela je najsporija utrka na svijetu „Prebrzi & prežestoke – do posljednjeg daha“, a prvi su bili Dolores i Anton. „Frustrirajuće je zato što ne možeš stisnuti gas i razvaliti pistu“, rekla je Dolores, a Anton je komentirao kako je trebao bolje rasporediti snagu jer nisu uspjeli izvršiti zadatak.

Sljedeći su bili Ratka i Gordon te Daliborka i Matej. „Prvih 150 metara je dobro, ali dalje će biti jako, jako teško“, rekao je Gordon, a i Mateju je bilo tako. Na kraju su oba para prošla zadatak. „Znaš kako me boli, ovo nije normalno“, komentirao je Matej, a supruga mu je obećala masažu.

RTLFoto: RTL

Na red su došli Mate i Tina, koja je priznala kako nije baš sigurna koja je lijeva, a koja desna strana, baš kao i Nikolana. „Na pola staze bio sam krepan“, rekao je Marko, a i Mate je komentirao kako ne može. Oba para nisu prošla zadatak. Na kraju su stigli Marijeta i Balcano, koji je komentirao: „Sjedim u studiju po cijeli dan. Cigarete, masno, popijem u posebnim prilikama… Sportski život mi je nula.“ Ipak, prošli su zadatak i Marijeta je bila jako ponosna na svog dečka.

Plesačica na šipki

Kad su se vratili kući, dotaknuli su se svoje najdraže zabave – tračanja. Mate se čudio kako „šumski“ nisu prošli zadatak, no Tina mu je govorila kako treba prestati ružno pričati o drugima. Dotad je Dolores pričala Antonu kako joj nije lako zato što ih svi ignoriraju.

Uslijedilo je iznenađenje – natjecatelje je dočekala plesačica na šipki! „Baš lipo, ka zastavica na brodu“, rekao je Mate njezin performans. Plesačica im je otkrila im kako je ona njihova današnja trenerica, a onda su ukućani isprobavali šipku. Svi osim Gordona. Kasnije je Dolores plesala za Antona, a i Tina se odvažila i zaplesala za svog supruga. „Tina se raspojasala“, komentirala je Ratka, a kasnije im je plesačica objasnila da trebaju smisliti neku malu koreografiju za sutra.

Hoće li Ratka i Gordon željeti sudjelovati u zadatku i do kada će se svi ljutiti na Dolores i Antona – ne propustite pogledati u novoj epizodi zabavne emisije „Superpar“ u 21 sat na RTL-u!

Povratak na Net.hr