TV

TLZP

POMEO KONKURENCIJU: Matteo odnio pobjedu: ‘Definitivno si najbolji Cetinski’

Dugotrajno sjedenje u prostorijama za šminku, maska koja ga je dovela do neprepoznatljivosti i uporno vježbanje donijeli su Matteu Cetinskom pobijedu u desetoj, jubilarnoj, epizodi zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Pjesmom ‘It’s Raining Men’ američke grupe Weather girls, Matteo je prikupio najviše bodove žirija, čak četiri dvanaestice, što su kasnije dodatnim bodovima potvrdili i njegovi sunatjecatelji. Sa uvjerljivih 68 bodova zasjeo je na večerašnji tron!

Matteo Cetinski pobjednik je 10., jubilarne epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.
Matteo Cetinski pobjednik je 10., jubilarne epizode showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.Foto: Nova TV

TREĆA SREĆA: Ana Maras razvalila kao Bjork i odnijela treću pobjedu u showu

‘‘Matteo definitivno si najbolji Cetinski od svih”, komentirala je gostujuća članica žirija Alka Vuica. No, to nije prvi puta da to čujemo u ovom showu pa je Matteo iskoristio priliku komentirati da ga je brat zbog toga zadnji put nazvao. ”Nek se ljuti Toni, ali on to ne bi mogao ovako izvesti”, dodala je Alka.

Na njegovu izvedbu pozitivnih komentara nije nedostajalo. Goranu Navojcu osobito se svidio nastup, čak toliko da ga smatra najboljim od svih Matteovih transformacija do sada. ”Ovako tešku masku, kostim, ti si to uspio napraviti jako živim i prisutnim”, komentirao je.

Odobravanju se pridružila i operna pjevačica Sandra Bagarić koja je ostala u šoku. ”Ja nisam mogla vjerovati da ti to pjevaš. Sjajan si!” Svojom je pobjedom dobio mogućnost odabira udruge kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna, a odluka je pala na udrugu ”Korak po korak” iz Zagreba.

Ova jubilarna epizoda, po riječima žirija, bila je spektakularna i svima nam je želja da se tako i nastavi. Kako Navojec kaže ”Naši su kandidati pokazali da mogu brže, bolje, jače, okretnije, spretnije, frapantnije, ekstravagantnije, nonšalantnije”, pa se pitamo što od njih dalje možemo očekivati?

Povratak na Net.hr