TV

OBAVEZNO POGLEDAJTE

POGLEDAJTE PRVE SCENE DUGOOČEKIVANOG SHOWA ‘BRAK NA PRVU’: Nakon poljubaca i romantike, krenut će prve bračne trzavice!

Vjenčanje s nepoznatom osobom kod natjecatelja će izazvati bujicu emocija te će se kod mnogih pojaviti osjećaji već na prvi pogled

Jedinstveni sociološki eksperiment “Brak na prvu” napokon je stigao u Hrvatsku! Dvanaest samaca promijenit će život iz korijena i vjenčat će se s osobom koju će prvi put vidjeti na dan vjenčanja. A kako to izgleda – gledatelji će doznati večeras u 20 sati na RTL-u!

POČINJE SHOW KOJI JE DIGAO VELIKU PRAŠINU: Ovih šest parova spremno je stupiti u ‘brak na prvu’. Styling su već odabrali…

“Želim naći muža”, “Ovo mi je zadnja šansa”, “Za ljubav nikad nije kasno” – riječi su kandidata koji su se prijavili u show “Brak na prvu” i svoj ljubavni život povjerili u ruke stručnog tima.

Ukupno dvanaest samaca, koji ne znaju ništa jedni o drugima, spojili su eksperti s područja psihologije, ljudskih odnosa i veza. Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek mjesecima su obavljali iscrpna testiranja među svim kandidatima kako bi na kraju pronašli šest odgovarajućih parova.

Past će prvi iskreni poljupci

Vjenčanje s nepoznatom osobom kod natjecatelja će izazvati bujicu emocija te će se kod mnogih pojaviti osjećaji već na prvi pogled. Nakon što savladaju prvu prepreku i izuste riječ “uzimam”, slijedi bračno putovanje na kojem će pasti i prvi iskreni poljupci! A kada splasne romantika nakon medenog mjeseca, počet će i prve svađe.

RTL

“Nerviraš me!”, “To nije za mene”, “One bi nešto, ali ne znaju ni same što” – krenut će nesigurnosti i trzavice u braku.

ITA ŠTEFANEK O SHOWU ‘BRAK NA PRVU’: ‘Promicat će mentalne granice dosadašnjih uvjerenja samih kandidata, kao i gledatelja…’

Na temelju kojih zaključaka će eksperti spojiti baš te parove i kako će mladenci i mladenke reagirati kada se ugledaju na vlastitoj svadbi – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Povratak na Net.hr