TV

KULINARSKI SHOW

POČINJE NOVA SEZONA ‘TRI, DVA, JEDAN – KUHAJ!’: Pokažite što znate i osvojite 100.000 kuna

Nova sezona popularnog kulinarskog showa je pred vratima, a ako i vi ne možete odoljeti mirisnim začinima, vrhunskim namirnicama, inovativnim tehnikama i tradicionalnim receptima te smatrate da vladate kulinarskim sposobnostima koje nikako ne bi smjele ostati između štednjaka i frižidera vaše kuhinje, prijavite se u ovaj slasni gastro izazov!

Kuhanje je spoj mašte, hrabrosti, odvažnosti i kreativnosti i izvrsna prilika za sve gastro entuzijaste da pokažu koliko su sretni i spretni u kuhinji. Ako ne volite kuhati sami, tim bolje! I ove se sezone kuha u paru, stoga povedite nekoga s kim u kuhinji niste ‘na nož’.

PETRA I FILIPA SU POBJEDNICE ‘TRI, DVA, JEDAN – KUHAJ!’: ‘Ponosne smo na sebe i na svoj uspjeh’

Tijekom tri sezone showa, u kuhinji showa ‘Tri, dva, jedan – peci!’ svoje umijeće pokazali brojni sjajni kuhari amateri, no samo ih je troje zasjelo na tron amaterskog kulinarstva. Pobjednica prve sezone je Anka Cvitanović, koja je nakon pobjede postala šefica kuhinje u jednom dalmatinskom restoranu.

tri-dva-jedan-kuhaj

 

 

Najbolji u drugoj sezoni bio je miljenik publike, Tomislav Pavlović, koji je kulinarski put nastavio u jednom zagrebačkom restoranu. Prošle godine pobjedu je odnio dinamični duo prijateljica, Filipa Sorko i Petra Egić, koje su hrvatsku gastro scenu obogatile inovativnim ‘tajnim večerama’.

Prijavite se za sudjelovanje u novoj sezoni ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ putem telefona na broj 060 501 554 (cijena: 3,49 kn/min (fiks.) i 4,78 kn/min (mob.)) ili ispunite upitnik na web stranici http://www.rtl.hr/prijave.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr