TV

ŽIVOT NA VAGI

PLAVI TIM RASTURIO U VODENOM IZAZOVU: No, nije sve išlo glatko; Jedan kandidat potražio je liječničku pomoć

Edin tim je skupio 810 patkica, a plavi su skupili 1136 i tako odnijeli pobjedu

U današnjem izazovu kandidati moraju loviti patkice. Njih čak 5001 nalazi se u bazenu, a pobjednički je onaj tim čiji članovi uspiju skupiti više patkica, pri čemu svaka od njih označava gram prednosti na vaganju. Plavi su krenuli žestoko u zadatak, dok su crveni imali više problema jer nikako nisu mogli odgonetnuti kojom će taktikom moći što više patkica izgurati na rub bazena.

Trener Edo nije bio zadovoljan taktikom jer je shvatio da njegov tim gubi puno više vremena pri sakupljanju nego plavi.

VAGANJE JE POKAZALO DA SE TRUD ITEKAKO ISPLATIO: Dominik je nakon prvog ciklusa skinuo skoro 11 kilograma!

“Edo je bio malo nervozan kad je vidio da ne ide u našu korist”, požalio se Matej. U plavom timu najbolji je bio Danijel koji je uspijevao iznijeti najviše patkica. Nakon 15 minuta zadatka u bazenu su se pojavili valovi koji su dodatno otežali zadatak.

“Plavci su s mora, njima je normalno kad krene bura, tako da vjerujem da će oni to savladati”, bila je puna optimizma trenerica Maja. Danijel M. je nakon izazova morao zatražiti liječničku pomoć jer ga je zadatak iscrpio. Edin tim je skupio 810 patkica, a plavi su skupili 1136 i tako odnijeli pobjedu.

RTL

U posjet su došli psiholozi

Što se prehrane tiče, kandidati su i dalje na mukama jer im se uglavnom ne sviđa to što moraju jesti.

“Malo mi je hrane, znam baš biti gladna nakon obroka. Nisam se još priviknula”, komentirala je Petra. Ante je pak komentirao da bi navečer rado pojeo čokoladu, dok bi Vijoleta htjela pojesti kruh.  Budući da, osim fizičke transformacije, boravak u “Životu na vagi” nosi i psihološku promjenu kandidatima su u posjet došli psiholozi i mentalni treneri Ana Černešek i Igor Černešek, koji su im, između ostalog, dali zadatak da naprave projekciju onoga gdje sebe vide za pet godina.

Danijel T. požalio se da ne zna gdje se vidi, dok je Petra prihvatila zadatak i rekla kako se nada da će za pet godina probati stvari koje dosad nije. Boris je nacrtao more i otok jer se želi vidjeti u mirnom okruženju, a istaknuo je i da želi imati suprugu i dijete jer se sad osjeća usamljeno. Danijel M. rekao je kako se nada da će biti snažan te da će imati svoju kuću i obitelj, a da su demoni koji ga čekaju sumnja u samog sebe.

Maja je priznala da je lijena i da uvijek ide linijom manjeg otpora te da je sama sebi najveći neprijatelj, a u budućnosti se nada da će biti profesionalni frizer za pse. Petra je nacrtala oluju, ali i izlazak sunca koji nagovještava da uvijek dolazi nešto bolje.

RTL

Maja je pohvalila svoj plavi tim

“Ona si trenutno ne dopušta ni snove i svi joj trebamo pomoći oko toga”, zaključila je Ana Černešek, a i Petra se složila da stoji ispred zida i ne vidi što je čeka iza toga.

Na posljednjem treningu prije vaganja trenerica Maja pohvalila je svoj plavi tim te ih dodatno motivirala da odrade najbolje što mogu. S druge strane, Edin crveni tim bio je nešto lošije volje zbog poraza.

TEŠKE PRIČE EKIPE ŽIVOTA NA VAGI: ‘Dao sam curi svoj auto da ode po prijateljicu. 15 minuta kasnije dogodila se tragedija’

“Cilj današnjeg treninga je da vidimo tko će zadnji ostati stajati na nogama, tko je najspremniji ostati u ‘Životu na vagi'”, poručio je Edo. Danijel M. i dalje ima problema sa zdravljem pa mu Edo prilagođava trening, dok u plavom timu Ljubinka ima problema s išijasom, ali ne odustaje od nakane da smršavi.

“Mene je baš strah vaganja, da izađem prva iz kuće to bi bio samo još jedan u nizu mojih neuspjeha”, kazala je Petra dok je s curama komentirala vaganje koje je pred njima. A tko će napustiti show, doznajte u novoj epizodi “Života na vagi” u petak u 21 sat!

RTL

Povratak na Net.hr