TV

SPREMNE ZA LOV

OVO SU DAME KOJE ĆE POKUŠATI OSVOJITI GOSPODINA SAVRŠENOG: Žene su ljubomorne na njih, a frajeri ih se boje

Hrvatska inačica popularnog showa Neženja uskoro će početi na RTL-u, a ovo su prve natjecateljice

Javnost je imala priliku upoznati Gorana Jurenca, berlinskog modela koji će ove jeseni u showu Gospodin Savršeni voditi natjecateljice na večere i romantične izlete, sve dok ga jedna od njih ne uspije zavesti. Ovo su prve tri koje će se nadmetati za njega.

1. Nandi Uzelac

Tko ne bi poželio noćni život kakav vodi kandidatkinja Nandi Uzelac? Atraktivna Splićanka ima 28 godina radi u clubbingu i priznaje da joj se u životu spojilo ugodno s korisnim jer su joj izlasci postali izvor prihoda!

Premda je prvo odabrala studij prava i medicine, preusmjerila se na ekonomiju i trenutačno radi kao hostesa u Dubrovniku. Upravo zbog posla teško joj je naći muškarca koji će je razumjeti i neće biti ljubomoran, no tvrdi da se zbog ljubavi ne bi mijenjala. Gospodina Savršenog misli osvojiti kuhanjem jer ga je doživjela kao čovjeka koji voli domaću hranu i, naravno, inteligencijom.

Puno putuje i iskreno priznaje da su joj važne financije, a kao jedinica u obitelji – uvijek je sve naučila i dobiti. Uz to što je iznimno snalažljiva i vedrog duha, Gospodinu Savršenom zacijelo će se svidjeti i kad sjedne za klavir i odsvira mu neku romantičnu baladu.

2. Hana Rodić

Samouvjerena Zagrepčanka po zanimanju je modna dizajnerica, koja se trenutačno bavi modelingom, kao i odnosima s javnošću i marketingom klubova, a uživa rušiti stereotipe da su lijepe žene glupe. Svojom atraktivnom pojavom privlači poglede gdje god se pojavi, a upravo iz tog razloga otvoreno priznaje da se uglavnom druži s muškarcima – jer žene su ljubomorne na nju i uvijek misle kako im samo želi oteti dečka.

Želja joj je otputovati u Kyoto i upoznati dio japanske povijesti jer već ima diplomu tog jezika, a trenirala je taekwondo te latinoameričke plesove i hip-hop, čemu može zahvaliti svoju besprijekornu liniju. Iskreno priznaje da voli da je zavode, ali i da nema toliko uleta koliko ljudi misle jer smatra da je se muškarci pomalo boje.

No, kad se jednom zaljubi, kaže da bi za svog voljenog muškarca gotovo sve napravila, ali nikada ne bi prešla preko preljuba, fizičkog napada i da joj netko laže. Zasad svoje slobodno vrijeme najradije provodi s prijateljicama, no u budućnosti bi voljela imati djecu i obitelj.

3. Gabrijela Fatorić

Gabrijela Fatorić napravila je najbolji mogući potez u životu kad se prijavila u show jer je priznala kako joj je važno da muškarac ima dobre zube pa će joj sigurno zaklecati koljena kad joj se nasmiješi Gospodin Savršeni.

Porečanka je jedno vrijeme živjela u Zagrebu, no nije joj se svidjelo i vratila se u svoju ljubljenu Istru, gdje radi u kladionici. U šali kaži da se super slaže sa ženama, ali one malo manje s njom jer su ljubomorne na nju. Iskreno priznaje da joj baš ni muškarci ne prilaze često, a smatra da je to zato što je previše izravna pa je se možda malo boje. Za sebe će reći da je jako emotivna, ali i da se neće baš lako dati svoje srce nekome.

No s čim god se nosi u životu, ima optimističan stav i uvijek ‘udari brigu na veselje’, pa se nada da će i ljubav jednom doći, iako kaže da je naučila biti sama. Atraktivan izgled može zahvaliti bavljenju body buildingom, u čemu se nada da će jednom otići na natjecanje. Temperamentna kakva jest, uvijek kaže što joj je na umu i ne zanima je što drugi misle o njoj i njezinim postupcima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr