TV

KAO FREDDIE

OVE NEDJELJE KAO ČLAN ŽIRIJA STIŽE IVAN ZAK: Hoće li Matteo i ovog tjedna uspjeti pobjediti?

Mattea Cetinskog ćemo ove nedjelje gledati kao legendarnog Freddieja Mercuryja, a tek ćemo vidjeti hoće li nadmašiti dosadašnje transformacije izvedbom pjesme ‘Living on my own’.

“Veliki sam fan Freddieja, pa mi je to malo težak zadatak. Ne želim kvariti taj lik i djelo.”, izjavio je Matteo. Hoće li Matteo uspjeti skinuti svu dekadenciju i originalnost tog ekstravagantnog spota, kao i karizmu jedinstvenog Freddieja, te obraniti titulu prošlotjedne pobjede, tek ćemo vidjeti. Matteo će za ovu transformaciju dobiti brkove koje ovaj natjecatelj nije nikada do sada imao, ali i specifične zube kako bi što više sličio popularnom glazbeniku.

POMEO KONKURENCIJU: Matteo odnio pobjedu: Definitivno si najbolji Cetinski

Filip Dizdar opet nema lak zadatak, a sada će morati proći transformaciju u jednog od najvećih glazbenika svih vremena, Louisa Armstronga. Pjesma ‘What a wonderful world’ zaorit će studijom showa. ”Ovo je po meni daleko najveća transformacija glasa koju ću imati. Pripremam se za ovaj nastup tako da izlazim svaku večer van”, izjavio je Filip.

Fil Tilen se odlučio za džokera, stoga ostaje nepoznanica tko će utjeloviti Nikolu Koju, dok Lana Jurčević na pozornicu donosi pjesmu od Psihomodo Popa. Damir Kedžo oduševljen je što postaje Doris Dragović koja mu je, kako je sam rekao, omiljena pjevačica iz djetinjstva. ”Kako ću ja nju imitirati? Mislim da je problem što sam ja njoj najveći fan ikad. Obožavam je”, iskren je Kedžo, te otkrio kako je upravo na njegovu inicijativu njegova sestra dobila ime po popularnoj pjevačici.

Žanamari Perčić će se transformirati u Vlatku Pokos iz vremena devedesetih. Christina Aguilera također dolazi na binu popularnog showa jer ju je gljiva dodijelila Hani Hegedušić koja će se pojaviti u ‘oskudnijem’ kostimu. Izvest će pjesmu ‘Ain’t no other man’, a o sljedećem nastupu kaže: ”Ja se nadam da ću to izvesti dostojanstveno.”

Ana Maras Harmander postaje ukrajinska pjevačica Verka Serduchka. Uz Gorana Navojca Sandru Bagarić i Tomu in der Mühlena natjecatelje showa ocjenjivat će i pjevač Ivan Zak. ”Bit ću strog i pravedan.”, najavio je Ivan Zak svoju ulogu četvrtog člana žirija u jedanaestoj emisiji showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Ne propustite novu emisiju ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ove nedjelje u 20 sati!

Povratak na Net.hr