TV

JAKO VOLI ALKOHOL

OTAC BB ROMANA OTVORIO DUŠU: ‘Moj sin sada sadi cvijeće i kolicima raznosi pijesak na stadionu Splita’

Prijatelji BB Romana kažu kako je najzabavnijeg stanara Big Brothera obitelj držala pod kontrolom sve dok nije popio prvo pivo. Nakon toga, uz nogomet, nije mogao bez žena, alkohola i provoda.

“Sićam se kad je Romano bija mali, tek je počeja pisat neka slova. Otvorija je škafetin od noćnog ormarića i u njemu urezbario ‘Torcida’”, prisjeća se Romanov otac, bivši nogometaš Frane Obilinović. Romano je ime dobio po djedu, a od malih je nogu krenuo tatinim stopama, piše 24 sata.

BB ROMANO LJUT NA MARINU: ‘Može te biti sramota, ti se meni smiješ u facu! Možeš se ubiti odmah!’

bb-romano

“Bio je živo dijete, ali nikad s njim nije bilo problema. Bio je mamina maza, kao i svi sinovi jedinci”, kaže Frane. Romano je skupljao sličice nogometaša, a kasnije je i glavu počeo brijati jer je obožavao Brazilca Ronalda.

Kad je igrao u Sloveniji, jedan bogataš davao mu je novac da mu uplati loto u Italiji, a Žorž nije išao jer je taj novac potrošio.

VRUĆE IGRICE ISPOD PLAHTE: Je li upravo pao prvi seks u Big Brotheru?!

“Drhtao bi i gledao u onaj papir samo da mu brojevi ne izađu. Vraćao bi se iz Slovenije, ne bi imao kune i vozio bi u leru pola puta. Napunio bi na crpki benzina za kunu i pol”, kažu prijatelji. Kad je igrao za Mursku Subotu, na granici se pravio da spava jer nije imao radnu dozvolu. Carinica ga je prepoznala i rekla mu da nastavi spavati. Žorž danas sadi cvijeće i kolicima razvozi pijesak na stadionu Splita.

romano-2

Romano voli popiti, pa i koju pivu više, ali nije alkoholičar i ne stvara probleme. U Big Brother je ušao zbog novca, a prijatelji kažu kako je ispred kamera vrlo prirodan. Također, želio bi upoznati srodu dušu.

“Romano je veliki emotivac, kao pravi Dalmatinac plane u trenu, ali brzo ga prođe. No ne bi izašao iz kuće za Marinom jer on najbolje zna zbog čega je ušao u kuću i očekujem da ostane u njoj do kraja. Može on bez Marine, mada, koliko vidim, njegove su emocije prema njoj iskrene. On je takav, kad nešto radi, cijeli se da u to, a tako je i u ljubavi. Romano kad voli, ne zna za drugu ženu”, kaže otac Frane.

JE LI BIG BROTHER NAMJEŠTALJKA?! Osim BB Tamaru, bivši Marinin zaručnik od prije poznaje i BB Katju!

Činjenica da je Marina bila u ozbiljnoj vezi, odnosno da ima zaručnika, Romanova oca ostavila je potpuno ravnodušnim.

romano-i-marina-ispod-pokrivaca-509a13d49c6e3f1f2cacab5600875e52_view_article_new

Povratak na Net.hr