TV

NAPETO DO KRAJA

ODABRANI POSLJEDNJI FINALISTI SUPERTALENTA: Korak do pobjede izborili Atomi i sestre Darija i Anamarija Ramljak

Pobjednici posljednje polufinalne emisije Supertalenta koji su se plasirali u finale su plesna skupina Atomi koji su osvojili najveći broj glasova gledatelja i Darija i Anamarija Ramljak.

Davor Bilman je svoj glas dao Angelu Švercu, dok su Martina Tomčić, Maja Šuput i Janko Popović Volarić svoj glas dali sestrama Dariji i Anamariji Ramljak.

Šestu polufinalnu emisiju Supertalenta otvorile su Karla i njezina kujica Kasia koja zna preko 250 trikova. Karla je u zajedničkom nastupu imala ulogu fitnes trenerice, a Kasia koja je slušala njezine naredbe pozornicom se provozala i na segwayu.

‘Napredak je očit i više nego vidljiv! Baš vam je dobro došlo, ovaj period vremenski od audicije dosad. Stalno imam privatno podijeljeno mišljenje kad su psi u pitanju, međutim kad vidim ovako divno prijateljstvo između čovjeka i psa, ne znam, ozbiljno me ugrožavaš’, poručila je Martina Tomčić Karli.

Najbolje frendice svugdje idu skupa, zar ne? #karlaikasia #supertalentHR

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Akrobat na motoru Dejan Špoljar u polufinalu je nastupio s dvije asistentice.

‘Ne mogu vam udovoljiti želji i ne bojati se, strah je nešto iracionalno, iako ponekad i vrlo racionalno. Ako izuzmemo emotivni aspekt, danas si pokazao puno više nego na audiciji, što nam se naizgled činilo nemogućim. Uz vještinu motora donosiš i neke fizičke akrobacije, doista si talentiran. No, ovo je opasno’, rekla je Martina Tomčić.

Janku Popoviću Volariću nastup je bio fantastičan, Bilman je kazao kako je apsolutno očaran i da je nastup bio puno bolji od onoga na audiciji, a Maja je Dejanu poručila: ‘Ja da sam ti žena, ja bih te ispljuskala i ne bi više sjeo na motor da sam ja trudna. Mi koji živimo sigurno, nama se to čini, izlažete se ozbiljnim povredama. Talent je neosporan i hrabrost je tu’, dodala je Maja.

Plesna skupina Atomi pripremila je svjetleći spektakl ispunjen animacijom, plesom i akrobacijama.

Brutalnooooo @atomigrupa #supertalentHR

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Potom su nastupile sestre iz Međugorja, Darija i Anamarija Ramljak te su svojom volanom izvedbom ponovno oduševile publiku ali i žiri.

Božanstveno! #supertalentHR

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Ivan Stoiljković, poznatiji kao dječak magnet, za šestu polufinalnu emisiju pripremio je pravo iznenađenje.

‘Super mi je što si u ovom kostimu. Vidim da te malo sram, a opet ti je fora’, rekla mu je Maja kroz smijeh. ‘Što se tiče talenta, razmišljala sam. Ne znam koliko je ovo talent, a koliko božji dar. Ti si ovo dobio po rođenju, nisi vježbao, za razliku od kandidata koji vježbaju po šest sati za svoju točku. U svakom slučaju, toliko si zabavan da bih te ja stalno gledala’, dodala je Šuput. Ostatak žirija priklučio se pohvalama na nastup.

Dakle, kako?! #supertalentHR

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Lorena Bućan iz Splita svojom je vokalnom izvedbom razoružala žiri.

‘Razina tvoje zrelosti u interpretaciji, stavu, u činjenici kako si ušetala na pozornicu i unatoč pritiscima ovo odradila je tvoj prvi Supertalent. Tvoj drugi Supertalent je tvoj vokal. Treći Supertalent, i to je nešto što se ne da naučiti, jest način na koji osjećaš i prezentiraš glazbu’, rekla je Martina Tomčić.

‘Imaš takvu osobnost da ćeš se probiti uvijek i proći dalje. Svidjela mi se tvoja koreografija. Puno ozbiljnije izgledaš ovako sređena nego što si bila na audiciji’, komentirao je Davor Bilman.

‘Martina je rekla sve što se tiče tvog vokala. Večeras imamo i sestre Ramljak koje su pomele pozornicu, tako da imaš jaku konkurenciju. Jako puno nas ljudi gleda, prepustit ćemo tvoju sudbinu ljudima koji nas gledaju’, rekla je Maja Loreni.

‘Ja sam nakon cijele situacije oko audicije jedan od tvojih najvećih navijača. Ovo je bilo još bolje od audicije, zaslužuješ ući u finale’, rekao je Janko Popović Volarić.

Potom su nastupile djevojke iz Centra plesa Split koje svojim nastupom nisu oduševile žiri.

Bilman je kazao kako je nastup bio dobar, Martina se nadovezala te kazala kako ovaj nastup nije smjeo biti u polufinalu dok je Maja poručila djevojkama da su bile puno bolje od prošlog puta. Njezino mišljenje podržao je i Janko Popović Volarić.

I unatrag… zanosno @polinamytko #supertalentHR #rewind

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Najmlađi od braće Šverc, koji su se prošle godine natjecali u emisiji Supertalent, Angelo Švec pokazao je publici i žiriju sve svoje sposobnosti. U nastupu su mu se pridružila braća. Dečki su oduševili Maju koja je pohvalila koreografiju, Janko Volarić Popović kazao je kako su bili nevjerojatno sinkronizirani dok je Martina Tomčić kazala kako ju uvijek kod street workouta smeta ta bahatost, prepotencija, no u njihovom nastupu tog nije bilo. Bilman ja poručio braći Šverc kako se divi njihovom nastupu.

Potom je nastupila Mia Mrđenović sa svojim neobičnim talentom i sa šest kugli.

‘Meni se to sviđalo, samo da je bilo malo atraktivizma u tome”, rekao je Miji Bilman. ‘Ja sam tebe nahvalila jako u audiciji. Jako si me oduševila nastupom. Razmišljala sam doma jesi li što nalijepila po rukama. Imala si impresivan nastup. Iz ne znam kojeg razloga, ali kao da je sad falilo te atrakcije’, dodala je Maja Šuput. ‘Da bi ovo radio, moraš imati neki unutarnji mir. Meni je bilo kao da si previše htjela s šest kugli koje su oduzele pažnju koju smo imali na audiciji’, dodao je Janko. ‘Na audiciji je bilo hipnotizirajuće, a ovog puta isprekidano tehničkim prtljanjima i onda pada razina tvoje izvedbe. Dodala si puno elemenata i oni su nas izbacivali iz stanja hipnoze’, zaključila je Martina Tomčić.

Hypnotised. #supertalentHR

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Šesnaestogodišnjakinja iz Zagreba, Petra Krušelj, koja se bavi se plesom već dugi niz godina i večeras je pokazala svoje umijeće. Janko ju je pohvalio, kazao da je maštovita i domišljata, a Maja joj je rekla da može biti ponosna na sebe.

Za Martinu Tomčić Petrin je nastup bio ‘pravo osvježenje’, a Bilman joj je poručio kao je njemu nastup bio pomalo dosadnjikav.

 

Povratak na Net.hr