TV

JOKER ANE MARAS

OČEKUJE NAS KOMEDIJA! Mario Petreković će ponovno obuti štikle i postati J. Lo u TLZP-u

Ove nedjelje u glazbeno-zabavnom showu Nove TV Tvoje lice zvuči poznato gledatelji će prvi put moći pogledati joker izvedbu – novitet sezone.

Ana Maras Harmander u posljednjoj je epizodi iskoristila joker za svoj nastup pa će se ovu nedjelju na pozornicu showa vratiti – Mario Petreković u ulozi Jennifer Lopez s pjesmom I Ain’t Your Mama.

KEDŽO ĆE IMATI PROBLEMA U TLZP-U: ‘Em ću dobiti štikle, em će me cijeloga izdepilirati’

Kako će se snaći u ulozi latinoameričke pjevačice i s koliko žara i energije će Mario pristupiti transformaciji, gledatelji će moći vidjeti u nedjelju navečer. Bodove koje će osvojiti, pripast će Ani te o njemu ovisi njezin plasman u nedjelju.

“Ja se nadam, imam ufanje, imam vjeru”,  rekla je Ana. objasnila je i zašto ga je odabrala.

“Zato što je najbolji i najbolja od svih po svemu. Bolji je, bolja je od mene”, rekla je Ana.

img_7058

Svojevrsan odmor koji je dobila ovaj tjedan dobro joj je došao.

“Trebalo mi je da se malo odmorim i da ne budem žena jedno vrijeme”, rekla je Ana kroz smijeh.

Gošća je Maja Šuput

Osim Marija koji se vraća na pozornicu najgledanijeg glazbeno zabavnog showa, u emisiji u nedjelju gledatelji će moći ponovo gledati Maju Šuput, ovog puta u ulozi gostujuće članice žirija.

Nakon vlastitih nastupa u prošloj sezoni showa koje su drugi ocjenjivali, sada Maju čeka obrnuta uluga, a za svoju ulogu kao članice žirija najavila je da će biti fer.

“Prije svega se veselim sjediti s prekrasnim tročlanim žirijem. Bit ću pravedna kakva uvijek i jesam. Netko mora dobiti i 4”, uzbuđeno je najavila Maja.

mario

Pobjednicu  prve dvije emisije, Hanu Hegedušić, ponovno čeka izazov transformacije u muški spol za ulogu Julia Iglesiasa, dok Lanu čeka sličan zadatak i pretvorba u mlađeg sina Iglesiasa, Enriquea. Damir Kedžo isto mijenja spol i visinu svog glasa za ulogu Ariane Grande, a Matteo Cetinski će svoje vokalne sposobnosti prezentirati u liku Dine Dvornika. Fil Tilen otpjevat će neku od pjesama od Right Said Fred, a Filip Dizdar postaje Kasandra. Žanamari opet čeka muška izvedba i Đavoli.

Vrhunsku zabavu i nevjerojatne transformacije ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Povratak na Net.hr