TV

VEČERA ZA 5 NA SELU

OBILNA DOMAĆA VEČERA I TRADICIONALNE NAMIRNICE OČARALI SU GOSTE: ‘Bila je fenomenalna, od dočeka do svega’

Profesionalna slastičarka je za desert poslužila laganu tortu i sitne ‘svadbene’ kolačiće

U ponedjeljak u showu “Večera za 5 na selu” kuhala je Janja Redžep koja je obilnom domaćom večerom i tradicionalnim namirnicama uspjela osvojiti simpatije protukandidata i zaraditi visoke ocjene!

Slastičarka Janja ugostila je ovotjedne kandidate na večeri u svom domu u Mirkovcima. Iako je cijeli dan provela u pripremi obilne večere, simpatična domaćica je goste dočekala nasmijana i s domaćim aperitivima.

ANANAS U ZAGORJU NIJE NAIŠAO NA ODOBRAVANJE: Napeta Sanja završila na zadnjem mjestu

“Prvi dojam – vrhunski. Gostoljubivost, ljubaznost, domaća atmosfera, ja sam bio oduševljen”, pohvalio je na samom početku Ladislav Dort za kojeg kandidati još uvijek ne znaju da je on – svećenik. Nakon dočeka ekipa se smjestila za stol gdje im je domaćica ponudila domaću pogaču s domaćim kulenom, šunkom te povrćem pod nazivom Šokačka bogatašica.

RTL

Oduševila je svoje goste

“Vrhunska domaća pogača, jako mekana i ukusna”, komentirao je Domagoj, a Kata, koja inače ne jede suhomesnate proizvode, je priznala da joj je ovaj sendvič bio jako zanimljiv i dobar.

Za glavno jelo Janja je poslužila Šokački odrezak i rolku, a to je podrazumijevalo čak dvije vrste mesa i jako obilnu porciju jer, kako kaže – u Slavoniji se dobro jede!

“Piletina je preukusna, topi se u ustima, fantastično!” priznao je Domagoj, a i ostali kandidati su imali samo riječi hvale za Janjino jelo.

Profesionalna slastičarka je za desert poslužila laganu tortu, ali ništa nije moglo proći bez sitnih “svadbenih” kolačića koje je dodatno ponudila gostima na stolu.

RTL

Jedino Domagoj nije bio baš zadovoljan

“Kad je došla fina kremasta torta, mom oduševljenju nije bilo kraja”, rekao je Ladislav, a gosti su na kraju večere dobili i zamotaču – zamotane kolače za ponijeti kući. Osim toga, Janja je kandidate iznenadila i poklonom te mali šokačkim performansom za kraj.

“Janja kao domaćica je bila fenomenalna, od dočeka do svega. Samim ulaskom u njenu kuću osjetila se toplina i da je stvarno žena koja se trudi i želi ostaviti dobar dojam te da daje sto posto od sebe”, komentirao je Aleksandar koji je bio oduševljen prvom večerom pa ju je zato pošteno i nagradio čistom desetkom!

VJEKO JE DAO SVE OD SEBE, ALI TO NIJE BILO DOVOLJNO: ‘S obzirom na to da se bavi tim poslom, očekivala sam da se neke greške kod kuhanja neće dogoditi’

Janja je desetku dobila i od Kate, ali i svećenika: “Čista desetka, izvrsno gostoprimstvo, vrhunska hrana i svaka druga ocjena bi bila podcjenjivanje večere”. Jedino je Domagoj dao ocjenu sedam jer mu je predjelo bilo – suho.

Tako je Janja s ukupno 37 bodova visoko postavila ljestvicu već na samom početku tjedna. Može li je svećenik Ladislav prestići i što će skuhati svojim gostima – pogledajte već u utorak u 20 sati na RTL-u!

RTL

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr