TV

NOVA SEZONA

NOVI ZUBI, UDVARANJE I MNOŠTVO OBOŽAVATELJICA: Tko je dobio dovoljno pisama u ‘Ljubav je na selu’?

Gledatelji će put prema osvajanju srca odabranih moći pratiti od večeras u 21.10 sati na RTL–u, u sedmoj sezoni Ljubav je na selu.

‘Kupidova vila’ Marijana Batinić prošla je Hrvatsku, ali i Hercegovinu te pronašla farmere i farmerice koji tragaju za srodnim dušama.

TKO SE TUČE, TAJ SE VOLI! U reality showu ‘Ljubav je na selu’ su se tukli, a sada su se vjenčali i dobili kćer

Tako će se saznati tko je od 11 farmera prošao dalje, odnosno tko je dobio dovoljan broj pisama. Petero njih imat će priliku upoznati se sa svojim ‘srodnim dušama’ te s njima provesti neko vrijeme na svojim imanjima i odlučiti je li neka od djevojaka koje su im poslale pismo baš za njih.

SUSRET NESUĐENIH LJUBAVNIKA: Žigo i Neve oči u oči nakon ljubavnog brodoloma u ‘Ljubavi na selu’

A da gledatelje očekuje pravi val emocija nakon što im Marijana uruči pisma, otkrila je i  ona sama.

“Kao što to uvijek biva u Ljubav je na selu, bit će tuge, ali i neopisive sreće”, priznala je Marijana koja je jednom od farmera morala objašnjavati da ne može njoj udvarati. Drugi joj je pak otkrio da je popravio sve zube samo zbog sudjelovanja u emisiji, a jedan od farmera je postao toliko popularan da se sada mora braniti od ženskih prijateljica, koje mu, kako je rekao, najednom žele biti djevojke!

Bit će zanimljivo vidjeti je li dovoljno pisama dobila i prošlogodišnju kandidatkinja Sandra Blažina, koja je sad u ulozi farmerice, a uz koju se u emisiju prijavio i njezin brat!

Ljubav je na selu zasigurno će razgaliti mnoge gledatelje, stoga ne propustite novu sezonu koja počinje večeras u 21.10 sati, na RTL-u.

Povratak na Net.hr