TV

ZVJEZDANE STAZE - DISCOVERY

NOVI SPOCK POKAZAO LICE: ‘Moramo započeti priču tamo gdje Spock postaje onaj lik kojeg smo upoznali s kapetanom Kirkom’

“Dosta sam istraživao, pročitao biografiju Leonarda Nimoya, pogledao originalnu seriju. Sviđa mi se ideja u kojoj postoje tračci Nimoyjevog Spocka, a bit će ih sve više kako idemo dalje”, rekao je Ethan

Novi trailer za drugu sezonu serije ‘Zvjezdane Staze: Discovery’ pokazao nam je po prvi put lice omiljenog Vulkanca Spocka. Nakon legendarnog Leonarda Nimoya koji je stvorio jednog od najpopularnijih izvanzemaljaca te njegovog nasljednika u Kelvinovoj vremenskoj liniji Zacharyja QuintoaEthan Peck je dobio težak zadatak, stati u cipele svojih briljantnih prethodnika.

Unuk legendarnog Oskarovca Gregoryja Pecka, kao što je i sam rekao, probat će prikazati tko je zapravo bio Spock prije nego što je došao služiti pod kapetansku palicu James T. Kirka.

Za sada se zna da će se dobar dio radnje druge sezone vrtiti oko Spocka s obzirom na to da se kapetan Pike pridružuje posadi Discoveryja ne bi li pronašao poznatog Vulkanca, što samo potvrđuje važnost ove uloge.

Uloga života

Dok fanovi s nestrpljenjem čekaju novu sezonu, Ethan je na Discovery panelu, na konvenciji u New Yorku otkrio kako je radio na ulozi te što ona za njega predstavlja.

“U originalnoj seriji Spock je svjetlost na kraju tunela. Moramo započeti priču tamo gdje Spock postaje onaj lik kojeg smo upoznali s kapetanom Kirkom. Dosta sam istraživao, pročitao biografiju Leonarda Nimoya, pogledao originalnu seriju. Sviđa mi se ideja u kojoj postoje tračci Nimoyjevog Spocka, a bit će ih sve više kako idemo dalje”, rekao je Ethan.

ETHAN PECK JE NOVI SPOCK: ‘Ušao je u sobu svjesan odgovornosti prema Leonardu, Zacku, fanovima…’

Koliko mu uloga znači pokazao je još ljetos fotografijom na kojoj se vidi kako mladi glumac u šoku i sreći sjedi na podu nakon što je saznao kako je on novi Spock.

“Dobio sam poruku ‘Dobrodošao, Mr. Spock’, bio sam u šoku. Sjeo sam na ulicu i plakao petnaest minuta, bio sam preplavljen osjećajima”, prisjetio se mladi glumac.

ZABORAVLJENE FOTOGRAFIJE SA SNIMANJA ZVJEZDANIH STAZA: Picard se vraća, a mi smo zavirili u vremensku kapsulu

Kako kaže, teško je stati u cipele ovako velikog lika koji ga je hrabro odveo u budućnost, no producent Alex Kurtzman smatra kako nema razloga za brigu.

Ostavština je u dobrim rukama

“Ethan Peck ušao je u sobu sa svim tim kvalitetama, svjesan odgovornosti prema Leonardu, Zacku, fanovima”, rekao je producent. Njegova odgovornost i želja za očuvanjem Spockove ostavštine dovela ga je do toga da postane dio velike obitelji koja tvori ‘Zvjezdane Staze’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr