TV

KREĆE PRAVA BORBA

NOVA PRAVILA ŠOKIRALA KANDIDATE SHOWA ‘ŽIVOT NA VAGI’: ‘Od danas svaki čovjek igra za sebe…’

Suprotno svim predviđanjima, voditeljica showa Marijana Batinić novim je pravilima šokirala kandidate.

„Od danas svaki čovjek igra za sebe. Od ovog trenutka timovi prestaju postojati“, izjavila je voditeljica nakon čega su kandidati ostali potpuno iznenađeni. S druge strane, Sanja i Mario smatraju kako bi sada kandidati možda i dali svoj maksimum. „Nema više boja, nema borbe među timovima, sada je poluindividualni pristup“, zaključuju treneri.

Otkako timovi prestaju biti zajednica te svaki kandidat radi za sebe, nitko više nije siguran. Od četvero najlošijih kandidata, show će napustiti troje.

MIRIJANA PONOSNO NAPUSTILA KUĆU: ‘Pobjednica sam što sam došla ovdje i izdržala ovoliko, a gubitnica sam samo kilograma!’

Još jedan pokušaj da se netko od kandidata spasi eliminacija bilo je iskušenje vode. Najhrabrije su bile Vlatka i Gabi, no Gabrijela je ipak imala više sreće. Svojom pobjedom Gabi si je osigurala još jedan tjedan u kući.

Iako je Plavi tim smatrao da će Crveni biti bolji i brži u najtežem izazovu do sada, u kojem su kandidati morali smanjiti automobile udarajući ih čekićima, kako bi automobil mogao proći kroz zadana vrata, Plavi je tim ipak imao bolju taktiku i bio brži.

Mariju nije bilo drago što je njegov tim izgubio jer, kako smatra, njegov je tim gubio vrijeme na sitnicama umjesto da je brže razbijao automobil. Osim što je Mario pokazao Crvenom timu kako su trebali ovaj zadatak izvršiti, vodio im je još teži trening.

Nekim se kandidatima sviđaju nova pravila, a neki se još uvijek ne mogu naviknuti na borbu za sebe same. Što znači ‘crvena crta’, tko će biti najlošiji u vaganju i koja će tri kandidata napustiti show, ne propustite doznati sljedeći tjedan u novim epizodama showa ‘Život na vagi’, na RTL-u.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr