TV

RECITE NAM ŠTO VI MISLITE!

NINU KRALJIĆ NAPALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: ‘Trema je učinila svoje, glas joj je pucao, u polufinalu je bila puno bolja…’

Sinoć je u Stckholmu održano finale Eurosonga, a pobjedu je odnijela Ukrajinska predstavnica Jamala s pjesmom 1944. Naša je Nina među posljednjima – na 23. mjestu od 26 zemalja koje su se natjecale.

Dojmovi nakon sinoćnjeg finala Eurosonga su i više nego negativni – u komentraima na društvenim mrežama većina je ljudi nezadovoljna pobjedom Ukrajine, a hrvatsku predstavnicu Ninu Kraljić internet je popljuvao.

TKO JE SENZACIONALNA POBJEDNICA EUROSONGA: Pjevala je o strašnoj Staljinovoj kazni cijelom jednom narodu: ‘Poruka Rusiji je poslana’


“Baš je podbacila glasovno…”, “U polufinalu je bolje otpjevala, tu ju je malo pojela trema”, “23. mjesto je sve samo ne rasturanje, prije je rasturena”, “Ja koji nemam nikakvu glazbenu naobrazbu sam u nekoliko navrata u njenom nastupu skužio da se jednostavno (da mi oprostite) usrala od straha. Ako je to rasturanje, onda neka vam bude…”, “Falšala je na 3-4 mjesta”, samo su neki od komentara na Ninin nastup.

EUROSONG: U dramatičnom raspletu pobjedu odnijela Ukrajina, Nina završila na 23. mjestu

Nisu samo Hrvati imali ružne riječi za nastup Hrvatske. ‘Razapeli’ su nas i stranci koji su se uglavnom rugali Nininom fizičkom izgledu. Najviše im je zasmetala njezina frizura.

Povratak na Net.hr