Hot

OTKAZALA KOLEGIJALNOST

KAKVA NEVJEROJATNA ‘POTJERA’: Natjecatelj nije poslušao kolegu i skroz suludo odgovorio na pitanje koje im je moglo donijeti 150.000 kuna

Ante i Vinko sigurno će dugo pamtiti ovu završnicu, baš kao i tisuće gledatelja koje je sigurno razočarao suludi rasplet

U večerašnjem izdanju ‘Potjere’ dogodilo se nešto što gledatelji još uvijek nisu imali prilike vidjeti u tom kvizu.

Do završne potjere dogurala su dva natjecatelja, Ante i Vinko koji su skupili impresivni iznos od 150.000 kuna, a lovac im je bio Dean Kotiga. Dečki su skupili solidnih 13 koraka prednosti pred lovcem, no izgubili su u posljednjoj sekundi zahvaljujući Vinkovom bizarnom propustu.

HRTiFoto: HRTi

Naime, lovac je netočno odgovorio na pitanje ‘tko je u remakeu filma ‘Dobar posao u Italiji’ preuzeo ulogu Michaela Cainea’, pa su natjecatelji imali priliku ponuditi svoj odgovor i vratiti Kotigu jedan korak unazad.

Iako je Ante jasno rekao Vinku da proba s odgovorom Mark Wahlberg, on ga nije poslušao, već je na svoju ruku odgovorio ‘Dobar posao u Italiji’. Pravdao se da nije čuo pitanje, ali na njegovu nesreću Antin odgovor (Mark Wahlberg) bio je točan.

Taj je propust zatekao i voditelja Joška Lokasa. “‘Dobar posao u Italiji’ je ime filma, ali nije odgovor. Što vam je Ante rekao, kojeg glumca? Ante vam govori ‘Mark Wahlberg’, a vi vraćate imenom filma”, poručio je Vinku.

Pobjeda u posljednjoj sekundi

“Čudni trenuci za sve nas”, složio se lovac Kotiga koji je tada morao točno odgovoriti na pet pitanja kako bi stigao natjecatelje.

U napetoj završnici to mu je i pošlo za rukom, a točan odgovor dao je doslovno u zadnjoj sekundi.

HRTiFoto: HRTi

“Nije bio dobar posao u ‘Potjeri’ s ovim ‘Dobar posao u Italiji’. Žao mi je što niste prihvatili Antinu sugestiju”, poručio je Lokas Vinku.

“Mislio sam da mi tim glumcem sugerira na taj film. Nisam uopće znao što je pitanje”, pravdao se vidno razočarani natjecatelj.

Kotiga se složio da se radilo o ludoj završnici te je zaključio da odgovornost leži na Vinku.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr