TV

PUKNUO MU FILM

NE ŽELI JESTI I PLAČE: BB Marina opet drami, ovog puta razumijevanja nema ni Romano: ‘Plači!’

Marina je odavno poznata kao ‘kraljica drame’ Big Brother kuće, a danas ju je ponovno uhvatila žuta minuta. No, ovog puta ni Romano nema razumijevanja za nju.

Jutros je Marina odlučila da više neće jesti. Sve joj se, kaže, gadi. Romano ju je pokušao utješiti kako će uskoro pakao završiti i Big Brother će im vratiti stvari.

PAROVI U BIG BROTHERU: BB Ines i Fabio dobili ‘kontracepciju’, Marina i Romano su poput ‘priljepaka’

“Pojedi, molim te. Moraš nešto pojesti”, rekao joj je Romano. Neposlušna Marina maknula je tanjur od sebe i rekla kako ne želi jesti.

“Meni to toliko smrdi i gadi mi se da mi se povraća”, rekla je Marina s gađenjem.

Romano je rekao Big Brotheru kako je Marina tužna što nema tople vode pa ne može oprati kosu, ne sviđa joj se hrana niti ostali uvjeti u BB kući.

No, tu nije kraj drami. Marina je plakala u spavaonici, žaleći se na uvjete u kući.

“Ja nisam navikla živjeti ovako, kao klošar”, rekla je manekenka, a Romano ju je ponovno pokušao utješiti. Nije mu bilo jasno zašto Marina opet plače s obzirom na to da će stanari dobiti krevete.

“Hoćemo ići zajedno odavde?”, upitao ju je Romano. Marina je digla nos i rekla mu da joj nije ništa i da se prestane podizati ton na nju.

Romanu nije ništa drugo preostalo već se ljutito digao i otišao, poručivši joj “neka plače”. Čini se kako ovoga puta ni on nema razumijevanja za njeno dramatiziranje.

 

 

Povratak na Net.hr