Hot

RIJETKA POJAVA

NATJECATELJI U ‘MILIJUNAŠU’ ZAKAZALI NA ‘NAJBRŽEM PRSTU’: Nitko nije znao točan redoslijed na zanimljivom pitanju

U igri ‘Najbrži prst’ nitko nije uspio točno posložiti stripovske junake prema godinama njihova nastanka

U večerašnjem kvizu ‘Tko želi biti milijunaš?’ s igrom je nastavio Branimir Tot, a emisiju je otvorio pitanjem za 125.000 kuna. Od njega se tražio odgovor na pitanje koji je istraživač preminuo na po njemu prozvanom otoku, unutar po njemu prozvanog mora.

Budući da nije znao odgovor iskoristio je džokera koji mu je kao mogući odgovor predložio Vitus Bering, no Branimir nije bio siguran pa je odlučio uzeti 64.000 kuna koje je dotad osvojio. Ispostavilo se kako je džokerov odgovor ipak bio točan.

SJEĆATE SE BRANIMIRA IZ NAJLUĐE EPIZODE POTJERE? Sinoć je briljirao u ‘Milijunašu’, pogledajte koja su ga pitanja namučila

Potom je na red došao Ivan Glavaš koji je na pitanju za 64.000 odustao jer nije bio siguran u točan odgovor pa je kući otišao s 32.000 kuna.

Šok u ‘Najbržem prstu’

No, najzanimljiviji dio emisije bio je idući ‘Najbrži prst’. Natjecatelji su morali kronološki posložiti stripovske junake Iron Mana, Batmana, Supermana i Spider-Mana prema godinama njihova nastanka. Dogodilo se ono što se zaista rijetko događa – nitko od natjecatelja nije ponudio točan odgovor.

Točan redoslijed bio je Superman, Batman, Spider-Man i Iron Man.

Povratak na Net.hr