TV

POVRATAK NA TV

NAKON 12 GODINA IZBIVANJA: Poznata voditeljica se vraća na Novu TV. Sjećate li se nje?

Voditeljica Anja Alavanja se vraća na male ekrane i to na televiziju na kojoj je i počela svoju karijeru – Novu TV.

Anja Alavanja se nakon 12 godina vraća na Novu TV, a vodit će lifestyle emisiju o zdravlju.

Voditeljica, koja je karijeru započela kao natjecateljica u showu Story Super Nova,vodit će novu emisiju pod nazivom Zdravlje na kvadrat koja će se baviti brojnim temama iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja.

#djevojkasasela #kezele #lastdayofsummer

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjar) on

“Nakon showbiza i sporta, raduje me rad na projektu koji obrađuje temu zdravlja. Naime, s godinama i proširenjem obitelji, sve više pozornosti posvećujem zdravom načinu života. Redovito vježbam, pazim na prehranu, mnogo i čitam o zdravlju, psihičkom i fizičkom, tako da me iznimno veseli rad na emisiji koja će na zanimljiv način gledatelje educirati o najvažnijoj mogućoj temi”, kaže Anja koja sa suprugom Željkom Romcem ima dva sina, Jakova i Ivora.

Gošća prve emisije koju gledatelji imaju priliku pogledati ove nedjelje, 30. listopada, je pjevačica Danijela Martinović s kojom je ekipa provela jedan cijeli dan te provjerila kako se hrani, trenira, čim održava zdravlje i vitalnost unatoč poslu kojim se bavi. Emisija otkriva koje vježbe raditi za ravan trbuh, a ekipa emisije je provjerila i kuhinju vegana. Nutricionist će gledateljima savjetovati što sve treba obuhvatiti jedan zdravi obrok.

Povratak na Net.hr