TV

NOVI ZADATAK

NAJTEŽA TOČKA DO SADA ZA FIL TILENA: ‘Skoro pa nemoguće je izvesti taj ples’

Evo koje nas sve transformacije očekuju u novoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato.

Pobjednika prošlotjedne emisije showa Tvoje lice zvuči poznato, Damira Kedžu, nakon opere čeka pjesma grupe Scissor Sisters, poznati hit I don’t feel like dancing.

“Opet je sve u falsetu, ali dobro nema veze. Volim otići u te neke sfere makar je to poprilično zeznuta varijanta jer je to nakon nekog vremena naporno”, izjavio je Kedžo. U tjednu kada su krenule Damirove pripreme, ostao je bez glasa, a hoće li uspjeti vratiti ga i opet sve prisutne oduševiti svojim nastupom, tek ćemo vidjeti.

KORZET MU DROBIO REBRA, ALI I POMOGAO S VISOKIM TONOVIMA: Damir Kedžo oduševio operom

Fila Tilena je pak prilično preplašio zadatak transformacije u britansku kantautoricu, plesačicu i manekenku Aleshu Dixon. O pripremama za nastup kaže: “Ovo je najteža točka do sad. Sve je vrlo komplicirano. Ovo je nerealno”, iskren je Fil Tilen koji kaže da mu je više svejedno je li žensko ili muško. ”Vokalno mi je nedostižna jer sam mutirao”, dodaje Fil Tilen kojeg ćemo u nedjeljnoj emisiji gledati u vrlo kratkoj i uskoj haljinici Aleshe Dixon te poslušati njegovu izvedbu pjesme The boys does nothing.

Gwen Stefani ćemo prepoznati zahvaljujući timu šminkera, maskera i frizera koji će Hanu Hegedušić pretvoriti u ovu poznatu pjevačicu i dizajnericu. Hana će otpjevati pjesmu The sweet escape. Vidjet ćemo svu raskoš tog spota, a o svom sljedećem izazovu Hana kaže: ”Ona mi je super. Izvija se u spotu, i sva je napeta. Dosta je skulirana, ali ima i puno energije.”

Žanamari Perčić je s velikim oduševljenjem prihvatila zadatak transformacije u Vannu, no osjeća i veliku odgovornost te je zadatku pristupila vrlo ozbiljno.

Ove nedjelje na binu showa će stati i legendarni Rolling Stonesi, a taj zadatak je pripao Ani Maras Harmander, dok će Matteo stati na pozornicu kao Zdravko Ćolić. “On je vrlo ležeran, to ću pokušati dobiti u svom nastupu. Teško je skinuti sve te njegove pokrete, gestikulaciju, pa ću se time najviše pozabaviti”, izjavio je Matteo.

Liza Minnelli bit će ovotjedni izazov za Lanu Jurčević. Filip Dizdar će nam se prikazati kao Massimo, a izvest će njegov hit Benzina.

Ne propustite novu emisiji Tvoje lice zvuči poznato ove nedjelje u 20 sati.

Povratak na Net.hr