TV

POTRESENI GLUMCI

NAJBRUTALNIJA SCENA U POVIJESTI TV-A: ‘Bilo je užasno, jedva sam izdržao’

Posljednja sezona serije Walking dead zgadila je život i gledateljima, ali i glumcima.

Obožavateljima popularne serije Walking dead monstruozna ubijanja, masakri, sadizam i ostalo već su postale uobičajene pojave, no ipak, ono što je prikazano u posljednjoj epizodi popularne serije bilo je previše čak i za same glumce.

VRIŠTANJE, PSOVKE I SUZE: Evo kako su fanovi reagirali na šokantnu epizodu serije The Walking Dead

Ova serija govori o skupini ljudi koja pokušava preživjeti u apokaliptičnom svijetu u kojem vladaju zombiju, ali s vremenom im više problema stvaraju preživjeli nego živi mrtvaci.

Iako su uspjeli sve preživjeti, u šestoj sezoni puno im muke zadaje čovjek po imenu Negan i njegova banda. Opaki Negan je natjerao Ricka i njegovu skupinu da kleknu, održao im govor i zatim svakog od njih lupio po glavi bejzbol palicom ukrašenom bodljikavom žicom.

Ovaj najveći televizijski monstrum u kožnoj jakni svojom je palicom, koju zove Lucyl, prvo smrskao glavu crvenokosom Abrahamu, a zatim je istu stvar napravio i Glennu. Kao šećer na kraju, Negan je skoro natjerao glavnog glumca serije, Ricka, da sjekirom odsječe ruku svome sinu. Srećom, u posljednjem trenutku se smilovao kad je dobio ono što je tražio.

Ova epizoda nije ostavila posljedice samo na gledatelje, već i na same glumce. Tako je Jeffrey Dean Morgan, glumac koji igra Negana, priznao da je skoro pobjegao sa seta.

“Snimanje epizode bilo je užasno. U jednom sam trenutku morao hodati u krug i svakog od njih udariti palicom. Da, sve sam ih istukao. Bilo je jako teško i došao sam do točke kada više nisam mogao. Htio sam odustati jer sam emocionalno bio potpuno prazan”, priznao je potreseni glumac.

Povratak na Net.hr