Play ponuda

Težak izazov pred Marijem Petrekovićem: 'Nije lako, trebat će mi sreća'

shimmer fallback

U novoj epizodi emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' ponovno nas očekuju iznenađujuće transformacije kandidata, od kojih će neki čak i promijeniti spol.

10.10.2014.
18:40
Play ponuda

Vanda Winter radi punom parom i ne krije da priželjkuje pobjedu u ulozi legendarnog Zdravka Čolića s pjesmom 'Pjevam danju, pjevam noću'. Nakon odličnog nastupa u ulozi Miše Kovača.

Giuliana čeka nimalo lak zadatak, utjeloviti Amy Winehouse i to u izvedbi mega popularne pjesme 'Rehab'. Za ovu transformaciju obukao Guliano je obuo štikle ali i depilirao noge.

Ronald Braus nastupat će kao Robbie Williams s pjesmom "Let me entertain you". Ronald priznaje da utjeloviti Robbia nije nimalo lagan posao, a kako mu ide svakako provjerite ove nedjelje.

U prošloj emisiji bio je drugoplasirani, a u ovoj emisiji mijenja spol. "Uvijek sam htio biti stravično otkvačen, sviđa mi se da mijenjam spol" rekao je Baby Dooks vezano uz njegov zadatak da utjelovi Marinu Perazić i to s hitom grupe Denis & Denis 'Program tvog kompjutera'.

Jasna Palić Picukarić i ove će nedjelje utjeloviti zanosnu ženu, samo ovoga puta iz svijeta mašte. Postat će jedan od najpoznatijih likova iz crtića, Jessica Rabbit, a pjevati će 'Why don't you do right'.

Pobjednica prošle epizode, Minea, ovoga će puta utjeloviti Nancy Sinatru. Teško joj je bilo prisiliti se biti usporena koliko je to Nancy u izvedbi pjesme "These boots are made for walking".

Za kraj na pozornicu će stati Mario Petreković koji ima težak izazov. Utjelovit će Beyonce i izvesti 'Single ladies'. "Nije lako, trebat će mi sreća" rekao je Mario koji je morao svladati zahtjevnu koreografiju i to sve u štiklama.

Cijelu čaroliju transformacija ovaj put će na svojoj koži osjetiti i voditelji showa Rene i Igor te će svojom izvedbom "Girl you know it's true" Milli Vanillija zabaviti i sebe i druge.

Dramska trenerica i članica žirija Sandra Bagarić sve muške natjecatelje koji će prvi put stati na štikle, podučiti seksi hodu.

Kako će se Giuliano, Baby Dooks i Mario snaći u štiklama, kako će Andrea i Vanda utjeloviti popularne pjevače, kako će se Jasna snaći u ulozi crtanog lika, te da li je Robbie Williams dobio svog novog dvojnika, vidjet ćemo ove nedjelje u drugoj emisiji pjevačko plesnog spektakla Tvoje lice zvuči poznato.

Play ponuda
Play ponuda