TV

SVE PO STAROM

‘MOŽE LI U OVOJ DRŽAVI BITI NEŠTO ŠTO NIJE NAMJEŠTENO?’ Gledatelji ogorčeni ‘Supertalentom’, tvrde da se zna pobjednica

U trećoj polufinalnoj emisiji ‘Supertalenta’ u finale su prošli Antonia Dora Pleško i akrobatski duo Flipping art. Antonijin prolazak u finale ljudi su dočekali na nož te tvrde da je sve namješteno.

Iako u ‘Supertalentu’ tvrde da su finalisticu odabrali glasovi publike, glasovi s Facebooka se ne slažu s tim već tvrde da je riječ o očitoj prijevari. Komentatori na Facebooku primijetili su napore koje produkcija ulaže u Antonijine nastupe pa su brojni izljevi nezadovoljstva.

Doris tako kaže: ‘Saznali smo pobjednika Supertalenta 2017. Toliko očigledno da je namješteno što nastupom, odjećom, svime. Ne znam jel’ netko imao bolji nastup u polufinalu od nje!? Sa sigurnošću mogu reći da Supertalent više neću ni gledati, a sigurna sam da nisam jedina koja tako misli.’.

Zlatko kaže: ‘Koja je ovo prijevara i sprdačina da to nisu istine… Suludo je bilo što komentirati… Jadno da jadnije ne može biti’, a Rafa piše: ‘Gasi internet, motaj kablele, idite u ku… jebote. Je li može u ovoj državi biti nešto što nije namješteno… Mađioničar je zaslužio prolaz, odličan je bio dečko, smiren, nije se dao izbaciti iz takta, a trikovi ma daj brutala čovječe sve usklađeno i sve je imalo svoju priču… Baš ono s guštom bilo gledati. U svakom slučaju, bio je zanimljiviji od nekih drugih…’.

Toni je pak ogorčen što se pjevačice uopće prijavljuju na ‘Supertalent’: ‘Ove k’o ova nek idu na show tipa Hrvatska traži zvijezdu… Ne razumijem te pjevače na Supertalentu, samo uzimaju mjesta pravim talentima’.

Jeleni, pak, uopće nije jasno kako funkcionira glasovanje putem telefona: ‘Kako je moguće da netko nastupi posljednji i u 15 minuta glasovanja koje je ostalo od njenog nastupa, kada je broj objavljen… skupi najviše glasova… od nekoga tko je nastupio prije sat, sat i pol?!’.

Veky je uspio povezati stanje u ‘Supertalentu’ sa stanjem u državi: ‘Ma užas, fuj fuj fuj… sve namješteno. Ono kao štraca slučajno došla, nije ni prijavljena na show i dobije zlatni gumb. Namješteno do jaja i nazad, a eto tako i HDZ dobiva izbore, kaj se čudite’, a Mario zaključuje: ‘Okej, ovo glasovanje treba provjeriti neka državna institucija’.

 

Povratak na Net.hr