'Mišiće ipak imam, samo do sada nisam znala za što točno služe'

Bliži se početak Plesa sa zvijezdama, a nekim natjecateljicama naporni treninzi teško padaju. Voditeljica žali se na bolove, a glumica Ornela Vištica otkrila je da gubi kilograme.

‘Vježbamo tek dva tjedna, a mene već sve boli. Doduše, čini mi se da mi najmanje vježbamo. Drugi su jako ozbiljno shvatili sve ovo, a ja ipak moram i raditi pa plešem kad stignem, otprilike četiri puta tjedno. Uglavnom, zasad znam da me boli svaki mišić, što znači da mišiće ipak imam, samo do sada nisam znala za što točno služe’, rekla je Nevena Rendeli za vecernji.hr.

Tri tjedna prije početka osme sezone Plesa sa zvijezdama Ornela Vištica otkrila je da su se iscrpljujući treninzi itekako odrazili na njenu liniju: ‘Naravno da gubim kilograme, ali i razvijam mišiće koji su dosad bili uspavani.’

Između ostalog, Nevena kaže da ne slovi kao najbolja plesačica, pa su njezine prijateljice ostale začuđene kad im je rekla da će sudjelovati u showu.

‘Sve su uzviknule: Molimo te, nemoj! I suprug Marijan Bračulj odbija vjerovati da ću zaplesati pred kamerama’, kaže voditeljica.

Nevena i Ornela s partnerima Patrikom Majcenom i Markom Hercegom do početka showa moraju do savršenstva dovesti korake slowfoxa.

Povratak na Net.hr