TV

IZ CIPELA U OPANKE

‘MIJENJAM ŽENU’: Duško iz Big Brothera suprugu zamijenio seksi pjevačicom

U večerašnjoj i sutrašnjoj epizodi emisije ‘Mijenjam ženu’ uloge će zamijeniti simpatični Duško Bogdanović, bivši kandidat Big Brothera, i njegova supruga Radojka Bogdanović iz Galibabinaca u Srbiji, s pjevačicom Morenom Marijanović te njezinim nevjenčanim suprugom Manuellom Currijem iz Malog Lošinja.

Duško i Radojka u braku su već 27 godina. Oni su najmlađi par u svom selu i ujedno posljednji koji se vjenčao u Galibabincu! Skromni supružnici se bave poljoprivredom, imaju krave, svinje i kokoši, a trenutačno se spremaju za zimu – zimnica, drva za ogrjev, peku rakiju…

 

Bogdanovići žive jako skromno, nemaju čak ni kupaonicu, pa je Morena, koja je naviknula na luksuz i komfor, doživjela ozbiljan šok, ali je cijeloj situaciji pristupila hrabro, iako je žalila Radojku, jer kao žena u životu nema nimalo udobnosti. Tako je radila sve seoske poslove, išla je s Duškom na tržnicu gdje je prodavala sir, a poslije je u jednom hotelu i zapjevala. Međutim, Dule joj je u trenu uzeo mikrofon i ukrao show! Budući da nema kupaonicu, Duško je Moreni morao prati kosu tako što je grijao vodu u loncu i potom joj kosu prao u lončiću, u poljskom zahodu, a  Morena je odlučila renovirati Duškov poljski wc, te mu ugraditi zlatnu školjku!

gleda-al-ne-pomaze

Radojka, Duškova supruga, je pak, s druge strane uživala s Moreninim nevjenčanim suprugom, Manuelom. Morena i Manuel su zajedno 10 godina, a posljednje dvije godine žive zajedno i imaju kćer koja živi s njima. Morena je pjevačica, a sa suprugom ima i taxi službu – iznajmljuju skupocjene automobile, najviše bogatim ruskim turistima. Radojka je imala zadatak uživati na Malom Lošinju i u tome joj je Manuel pomogao. Prošla je sve tretmane ljepote, welness i spa centre, manikure, pedikure, frizure, tako da ju je Duško jedva prepoznao kada ju je ponovno ugledao.

radojka-na-gliseru

Kad je Radojka dobila zadatak zamijeniti Morenu i nastupiti kao pjevačica, budući da ne zna pjevati, odlučila je školski izrecitirati pjesmu, što se publici, iako neobično, jako svidjelo! Uživala je u raskošnim večerama, vožnji brodom i skupocjenim automobilima koje Manuel i Morena iznajmljuju. I uz sav luksuz, jedva je čekala vratiti se u svoj Galibabinac, Dušku i životu koji Morena žali, a Radojka voli baš takav kakav je. Što je sve prošla Duškova Radojka, a što Morena koja je naviknula na luksuzni život, ne propustite pogledati, večeras i sutra od 21.10 sati, na RTL-u.

morena-i-manuell

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr