TV

ŠARMER S RABA

MARKO JE SPREMAN ZA LJUBAV: ‘Nisam čovjek koji čeka da mu se stvari u životu dogode!’

Rabljanin je spreman za novu životnu avanturu, a u potragu za srodnom dušom je uključio i mamu.

Marko Sandalić je jedan od kandidata u novom showu Nove TV Ženim sina? u kojem će uz pomoć svoje majke Ane pokušati pronaći srodnu dušu. Kakve djevojke traži, kako se odnosi prema njima, kao i koji su njegovi aduti, povjerio je ekipi IN magazina.

„Htio bih upoznati nekoga kome mogu vjerovati“, kaže Marko te dodaje kako traži dobre i iskrene djevojke i nada se kako će jednu upravo takvu osvojiti u novom showu Ženim sina?.

„Ja nisam čovjek koji čeka da mu se stvari u životu dogode. Nisam netko tko sjedi. Meni kad se netko sviđa, ja mu dam do znanja. Kupim cvijeće ili čokoladu“, otkriva Marko, ali i priznaje da neke romantične situacije nisu prošle baš kako je očekivao.

marko-i-ana-sandalic

„Jedna mi je jednom razbila auto“, kazao je kroz smijeh te dodao kako je upravo šarm njegov glavni adut u osvajanju djevojke.

„Šarma ima tu uvijek. Možda ta neka stara, bečka škola. Evo to je genetika, baka pokojna je bila iz Beča“, odao je Rabljanin.

Majka Ana voljela bi da njezin sin nađe dobru djevojku s kojom će i ona biti prijateljica.

„Voljela bih nekoga tko zna biti dobar čovjek i drug. Za mene je to vrlo važno“, izjavila je majka i zaključila:„Volim obiteljske djevojke. Ne volim izlete u braku. To bi meni teško palo. Smatrala bih da je time moje dijete jako pogođeno.“

Ako ste majka koja želi oženiti sina, sin koji je u potrazi za onom pravom ili ako ste ona koja je željna ljubavi i spremna na sve predbračne izazove, prijavite se na broj 060 801 802  ili na mail adresuzenimsina@novatv.hr

Povratak na Net.hr